9-1-1: Lone Star

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

9-1-1: Lone Star heeft nieuwe terugkerende rollen voor het vierde seizoen.

FOX-serie 9-1-1: Lone Star maakt zich op voor het vierde seizoen en er zijn drie toevoegingen aan de cast gedaan.

DB Woodside (Lucifer), Neal McDonough (Arrow) en Amanda Schull (Suits) zullen terugkeren in het komende vierde seizoen.

Rob Lowe (Code Black), Gina Torres (Suits), Ronen Rubinstein (Orange Is the New Black), Sierra McClain (Mindhunter), Jim Parrack, (True Blood), Natacha Karam (The Brave), Brian Michael Smith (Queen Sugar), Rafael Silva (Madam Secretary), Julian Works (Titans) en Brianna Baker (American Gigolo) schitteren in de serie, die een spin-off is van 9-1-1. Het verhaal draait om de brandweer-, politie- en ambulanceafdelingen van compagnie 126 in Austin, Texas.

9-1-1: Lone Star

Deadline onthulde meer over de terugkerende gastrollen die de acteurs zullen spelen:

"Neal McDonough speelt Sgt. Ty O'Brien, een keiharde politie-sergeant die we vorig seizoen ontmoetten toen hij flink met Owen (Lowe) botste. McDonough speelde een gastrol als het personage in één aflevering in seizoen drie.

DB Woodside speelt Trevor, een gezonde, knappe, charismatische vader en prediker. Zijn nieuwe baan heeft hem en zijn dochter naar Texas gebracht, maar hun nieuwe stad begroet hen met een zeldzame en gevaarlijke storm.

Amanda Schull speelt Special Agent Rose Casey, een FBI-agent die de leden van een extremistische groepering onderzoekt. Ze gelooft dat de groep een gevaarlijke aanval voorbereid en zij heeft de hulp van Owen nodig om bewijsmateriaal te verzamelen om de zaak te versterken.

9-1-1: Lone Star keert begin 2023 terug op FOX.
Vorige aflevering
A Bright and Cloudless Morning
A Bright and Cloudless Morning
03x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star