9-1-1: Lone Star

7.8 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Liv Tyler verlaat 9-1-1: Lone Star

Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.

Liv Tyler (Harlots) zal niet terug keren in het tweede seizoen van 9-1-1: Lone Star, de spin-off van 9-1-1. Tyler speelde de hoofdrol van Michelle Blake. De actrice zal in het tweede seizoen niet vervangen worden. Dat Tyler de serie verlaat, betekend dus ook dat het personage Michelle Blake niet terug zal keren. Showrunner Tim Minear (American Horror Story) zei in een statement dat er altijd "een deur open staat voor een terug keer". Daarnaast bedankte hij de actrice voor de samenwerking en de "beklijvende, krachtige vertolking van Michelle Blake".

Volgens de Amerikaanse nieuwssite Deadline speelde het coronavirus een rol in het besluit, dat Tyler de serie verlaat. Het zou voor de actrice onhaalbaar zijn om tussen Londen en Los Angeles te reizen, vanwege de reisbeperkingen als gevolg van de pandemie.


Liv Tyler

Begin dit jaar werden zowel 9-1-1 als 9-1-1: Lone Star vernieuwd met nieuwe seizoenen. Vorige maand werd er aangekondigd dat Gina Torres (Pearson) in het tweede seizoen rol van het nieuwe personage paramedicus Tommy Vega zal gaan vervullen, zij vult het gat op dat Tyler achterlaat. De start van de productie van het nieuwe seizoen staat gepland voor aankomend najaar. Er wordt verwacht dat het tweede seizoen volgend jaar in première zal zijn.
Vorige aflevering
Austin, We Have a Problem
Austin, We Have a Problem
01x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Vandaag, 13:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Vandaag, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Vandaag, 09:00
Er komen nog zes nieuwe afleveringen van Black-ish bij. ABC heeft naast de eerder bestelde vijftien afleveringen nog zes nieuwe afleveringen besteld.
Gisteren, 12:00