Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Liv Tyler verlaat 9-1-1: Lone Star

Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.

Liv Tyler (Harlots) zal niet terug keren in het tweede seizoen van 9-1-1: Lone Star, de spin-off van 9-1-1. Tyler speelde de hoofdrol van Michelle Blake. De actrice zal in het tweede seizoen niet vervangen worden. Dat Tyler de serie verlaat, betekend dus ook dat het personage Michelle Blake niet terug zal keren. Showrunner Tim Minear (American Horror Story) zei in een statement dat er altijd "een deur open staat voor een terug keer". Daarnaast bedankte hij de actrice voor de samenwerking en de "beklijvende, krachtige vertolking van Michelle Blake".

Volgens de Amerikaanse nieuwssite Deadline speelde het coronavirus een rol in het besluit, dat Tyler de serie verlaat. Het zou voor de actrice onhaalbaar zijn om tussen Londen en Los Angeles te reizen, vanwege de reisbeperkingen als gevolg van de pandemie.


Liv Tyler

Begin dit jaar werden zowel 9-1-1 als 9-1-1: Lone Star vernieuwd met nieuwe seizoenen. Vorige maand werd er aangekondigd dat Gina Torres (Pearson) in het tweede seizoen rol van het nieuwe personage paramedicus Tommy Vega zal gaan vervullen, zij vult het gat op dat Tyler achterlaat. De start van de productie van het nieuwe seizoen staat gepland voor aankomend najaar. Er wordt verwacht dat het tweede seizoen volgend jaar in première zal zijn.
Vorige aflevering
In Sickness and in Health
In Sickness and in Health
04x18
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
9-1-1: Lone Star