700 euros, diario secreto de una call girl

-
60 min
Drama
Volg deze serie
1seizoenen/16afleveringen/2020 - 2008 
NetwerkAntena 3
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:60 min20202008 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Antena 3
700 euros, diario secreto de una call girl is een Spaanse dramaserie van de zender Antena 3. De serie ging in première op 30 november -0001.

Luna is een jonge dromer die haar verloofde, Manuel, verrast in de armen van haar eigen zus Mireia. Dit zet haar ertoe aan de stad achter zich te laten en haar geluk te beproeven in de hoofdstad, waar haar allerlei problemen en tegenslagen wachten.
Manuel, geminacht, zal haar onvermoeibaar lastigvallen totdat hij een ramp veroorzaakt die hun leven zal veranderen: hij zal haar gezicht markeren en Gonzalo, een jongeman die verliefd is geworden op het meisje, zal hem in coma achterlaten. Om de behandeling te bekomen die hij van Gonzalo herstelt, vindt Luna geen andere uitweg dan luxe prostitutie, een auto die hem van het nodige geld met de vereiste snelheid zal voorzien. Maar op dat pad, altijd onder de perverse schaduw van de bruidegom, zal hij liefde ontdekken. Een liefde die onmogelijk blijkt te zijn omdat haar nieuwe beroep haar veel negatiever zal hebben gemarkeerd.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 700 euros, diario secreto de una call girl.

Vergelijkbare series