61st Street

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in AMC-serie 61st Street

61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.

Afgezet tegen het systemische misbruik dat plaatsvindt in enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen in Amerika, volgt 61st Street Moses Johnson, een veelbelovende, zwarte middelbare schoolatleet die wordt meegesleept in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Door de politie beschouwd als een verondersteld bendelid, staat hij onder vuur terwijl politie en officieren van justitie wraak zoeken voor de dood van een officier tijdens een mislukte drugsinval.


Tosin Cole

De serie 61st Street krijgt twee seizoenen van acht afleveringen bij AMC en zal pas in 2021 van start gaan. Tosin Cole (Doctor Who) gaat de rol van Moses Johnson spelen, zo werd gisteren bekend. Bentley Green (Snowfall) speelt Joshua, jonge broer van Mozes. Hij moet thuis het werk van Moses overnemen. Courtney B. Vance (Genius) heeft de rol van Franklin Roberts, een openbare verdediger. Nadat hij zijn vrouw had beloofd dat hij met pensioen zou gaan om meer tijd door te brengen met hun 17-jarige autistische zoon, gaat hij toch Moses Johnson helpen in de juridische procedure, die het hele gerechtelijke systeem van Chicago omver kan werpen.


Courtney B. Vance
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2