61st Street

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in AMC-serie 61st Street

61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.

Afgezet tegen het systemische misbruik dat plaatsvindt in enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen in Amerika, volgt 61st Street Moses Johnson, een veelbelovende, zwarte middelbare schoolatleet die wordt meegesleept in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Door de politie beschouwd als een verondersteld bendelid, staat hij onder vuur terwijl politie en officieren van justitie wraak zoeken voor de dood van een officier tijdens een mislukte drugsinval.


Tosin Cole

De serie 61st Street krijgt twee seizoenen van acht afleveringen bij AMC en zal pas in 2021 van start gaan. Tosin Cole (Doctor Who) gaat de rol van Moses Johnson spelen, zo werd gisteren bekend. Bentley Green (Snowfall) speelt Joshua, jonge broer van Mozes. Hij moet thuis het werk van Moses overnemen. Courtney B. Vance (Genius) heeft de rol van Franklin Roberts, een openbare verdediger. Nadat hij zijn vrouw had beloofd dat hij met pensioen zou gaan om meer tijd door te brengen met hun 17-jarige autistische zoon, gaat hij toch Moses Johnson helpen in de juridische procedure, die het hele gerechtelijke systeem van Chicago omver kan werpen.


Courtney B. Vance
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
3
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00