61st Street

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in AMC-serie 61st Street

61st Street is een Amerikaanse juridische dramaserie van AMC. De serie zal in 2021 van start gaan.

Afgezet tegen het systemische misbruik dat plaatsvindt in enkele van de meest kwetsbare gemeenschappen in Amerika, volgt 61st Street Moses Johnson, een veelbelovende, zwarte middelbare schoolatleet die wordt meegesleept in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Door de politie beschouwd als een verondersteld bendelid, staat hij onder vuur terwijl politie en officieren van justitie wraak zoeken voor de dood van een officier tijdens een mislukte drugsinval.


Tosin Cole

De serie 61st Street krijgt twee seizoenen van acht afleveringen bij AMC en zal pas in 2021 van start gaan. Tosin Cole (Doctor Who) gaat de rol van Moses Johnson spelen, zo werd gisteren bekend. Bentley Green (Snowfall) speelt Joshua, jonge broer van Mozes. Hij moet thuis het werk van Moses overnemen. Courtney B. Vance (Genius) heeft de rol van Franklin Roberts, een openbare verdediger. Nadat hij zijn vrouw had beloofd dat hij met pensioen zou gaan om meer tijd door te brengen met hun 17-jarige autistische zoon, gaat hij toch Moses Johnson helpen in de juridische procedure, die het hele gerechtelijke systeem van Chicago omver kan werpen.


Courtney B. Vance
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.
woensdag, 10:00