Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van 30 Rock

Vanaf donderdag 24 januari 2013 is Nederland een nieuw digitaal televisiekanaal rijker: TNT. Onder de slogan ‘We Know Drama’ lanceert het reclamevrije kanaal een reeks gloednieuwe series. Zo is Noah Wyle (E.R.) te zien in sciencefictionserie Falling Skies van Steven Spielberg, kruipt Ben McKenzie (The O.C.) in de huid van een politieagent in Southland en helpt Lisa Kudrow (Friends) mensen met hun psychische problemen in Web Therapy. Daarnaast zijn ook bekende successen als The O.C., E.R., The West Wing, Smallville, The Office en 30 Rock te zien. TNT is in Nederland exclusief en zonder extra kosten te zien via KPN op kanaal 302.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Vijfde seizoen 30 Rock
De met een Emmy Award bekroonde Tina Fey, bekend van Saturday Night Live, schrijft, produceert en speelt de scenarist Liz Lemon in de comedy 30 Rock van NBC. Het leven van Liz Lemon staat op z'n kop als zenderbaas Jack Donaghy de leiding over The Girlie Show krijgt en Liz dwingt om de onvoorspelbare en onbeheersbare filmster Tracy Jordan in te huren. En dat is nog maar het begin van haar problemen! Het halve uur waarin we zien hoeveel moeite het kost om te voldoen aan de extreme eisen van haar cast en crew, bewijst dat produceren hard werken is!
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Universal Pictures
Acteurs : Tina Fey, Jack McBrayer, Judah Friedlander, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Scott Adsit, Tracy Morgan
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24.99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het vijfde seizoen van 30 Rock + notitieblok. Waar is de naam van de serie op gebaseerd?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Last Lunch
Last Lunch
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JessicaD
15 maa 2013 10:25 -
Oeh The O.C. en Smallville! Die eerste wil ik nog wel eens helemaal kijken, en Smallville moet ik nog steeds een keer uit kijken. Jammer dat het via KPN is en niet UPC,
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2013 10:34 -
Ja, hetzelfde bij mij. Jammer dat niet alle providers het krijgen. Zou graag top series als Southland en Web Therapy willen zien. The West Wing ook, schijnt ook fantastisch te zijn. Misschien toch weggaan bij upc??? 30 Rock: een van de beste comedyseries van de afgelopen 10 jaar.
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2013 10:43 -
TNT is wel bezig met UPC en Ziggo. Alleen kunnen ze er nog niks over zeggen. Je kan er vanuit gaan dat TNT over een tijdje ook verkrijgbaar is bij andere kabel aanbieders.
Reageer
avatar_JessicaD
15 maa 2013 12:39 -
haha zolang upc het niet aanbiedt kan ik het nog wel ergens anders vandaan halen, dus een heel groot probleem is het ook niet :p.
Reageer
avatar_anonymous
15 maa 2013 16:34 -
Ik kan het ook ergens anders zien, dat is geen probleem hahaha
Reageer
30 Rock