3%

7.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Netflix-serie 3%

3% is een Braziliaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016 en op 7 juni gaat het derde seizoen van start.

De serie 3% volgt de strijd van een groep mensen die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar de zogeheten Offshore te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor het selectieproces. Slechts 3% wordt geaccepteerd om over te stappen naar een betere wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectieproces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situaties van stress, angst en morele dilemma's.

De hoofdrol in de door Pedro Aguilera bedachte serie is voor Bianca Comparato. Hieronder de trailer voor het derde seizoen.

Vorige aflevering
Chapter 08: Wave
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Terror is een Amerikaanse anthologieserie van de zender AMC. De serie ging in première in maart 2018. Op 12 augustus gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 15:00
Catherine the Great is de nieuwe miniserie van HBO over de laatste jaren van de Keizerin van heel Rusland. In de eerste trailer zien we Helen Mirren als de Keizerin.
Vandaag, 13:00
De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 12:00
Schrijver en acteur Boris van der Ham (45) speelt mee in het laatste seizoen van de politieserie Smeris.
Vandaag, 11:00
Voor de Nederlandse kijker die graag de reünie wil zien van Beverly Hills, 90210: BH90210 is er goed nieuws.
Vandaag, 10:00
All3Media is opdrachtgever van een nieuwe televisieserie over de Nederlandse detective Piet Van der Valk. De opnamen zijn gestart in Amsterdam.
Vandaag, 09:00