Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Netflix-serie 3%

3% is een Braziliaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016 en op 7 juni gaat het derde seizoen van start.

De serie 3% volgt de strijd van een groep mensen die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar de zogeheten Offshore te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor het selectieproces. Slechts 3% wordt geaccepteerd om over te stappen naar een betere wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectieproces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situaties van stress, angst en morele dilemma's.

De hoofdrol in de door Pedro Aguilera bedachte serie is voor Bianca Comparato. Hieronder de trailer voor het derde seizoen.

Vorige aflevering
Chapter 10: Blood
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst