3%

7.2 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen Netflix-serie 3%

3% is een Braziliaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016 en op 7 juni gaat het derde seizoen van start.

De serie 3% volgt de strijd van een groep mensen die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar de zogeheten Offshore te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor het selectieproces. Slechts 3% wordt geaccepteerd om over te stappen naar een betere wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectieproces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situaties van stress, angst en morele dilemma's.

De hoofdrol in de door Pedro Aguilera bedachte serie is voor Bianca Comparato. Hieronder de trailer voor het derde seizoen.

Vorige aflevering
Chapter 08: Wave
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00