Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor 3%

Netflix heeft met een korte video het derde seizoen van de Braziliaanse serie 3% aangekondigd.

Het tweede seizoen is sinds 27 april te zien bij Netflix, maar het verhaal is nog niet af. Wanneer het derde seizoen van de sciencefictionserie precies van start gaat is niet bekend gemaakt. Maar het zal waarschijnlijk zijn dat de serie ergens in 2019 te zien zal zijn bij Netflix. Ook is er niet bekend gemaakt hoeveel afleveringen het derde seizoen gaat krijgen. Het kunnen er acht worden als het eerste seizoen, maar ook tien als het tweede seizoen.

Video on youtube


De Braziliaanse Netflix Original speelt zich af op een moment dat het niet goed gaat met de wereld. De wereld is verwoest en slechts een kleine groep van de bevolking maakt kans om te overleven. Het gaat om slechts 3% van de bevolking, vandaar de titel. Het Eiland moet bereikt worden om te kunnen overleven en die kans wordt éénmaal per jaar geboden aan personen in de twintig. Ze moeten dan wel sociale experimenten ondergaan en die met goed gevolg volbrengen.

Netflix heeft niet aangekondigd dat het derde seizoen het laatste zal zijn, dus de deur staat wagenwijd open voor een mogelijk vierde seizoen.

Is het terecht dat Netflix de serie 3% heeft vernieuwd?


Vorige aflevering
Chapter 07: Sun
Chapter 07: Sun
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
3%