Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen 3% vanaf 27 april op Netflix

De releasedatum van 3% seizoen 2 op Netflix is eindelijk bekend gemaakt: Koningsdag, ofwel 27 april. Het is bijna anderhalf jaar geleden dat het eerste seizoen werd gelanceerd.

3% is een Braziliaanse drama-/sciencefictionserie die alleen op Netflix te zien is. De serie is in 2009 al ontwikkeld, nog ver voordat Netflix zich bezig hield met het laten maken van series. Het was de eerste serie van de streamingdienst waarin Portugees gesproken werd.

Video on youtube


In 3% gaat het niet goed met de wereld. De serie speelt zich af in Brazilië en er is grote onrust ontstaan. De wereld is verwoest en voor slechts een kleine groep van de bevolking is er kans om te overleven: 3%. Om te kunnen overleven moet Het Eiland bereikt zien te worden.

Die kans wordt één keer per jaar geboden aan twintigers. Zij moeten dan wel met succes een aantal sociale experimenten doorstaan. Eenvoudig is het dus niet en daarom zullen de mensen tot het uiterste moeten gaan om bij de 3% te mogen horen. Het selectieproces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situaties van stress, angst en morele dilemma's.
Vorige aflevering
Chapter 07: Sun
Chapter 07: Sun
04x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
3%