24

8.4 / 10
42 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX wil vervolg van misdaadserie 24

Televisiezender FOX kijkt opnieuw naar een variant op hitserie 24. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie weer aan een prequel.

24 ging in 2001 van start speelt zich af in ‘real time’. Elk seizoen duurde 24 uur en toonde een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Tegelijkertijd worden ook de gebeurtenissen bij de antiterrorisme organisatie CTU en belevenissen van andere personages gevolgd. De serie speelt zich af in Los Angeles.

Het was de bedoeling na aflevering dertien te stoppen. Nadat hoofdrolspeler Kiefer Sutherland een Golden Globe won voor zijn rol in de eerste tien afleveringen steeg het aantal kijkers, waarna FOX een vervolg van de serie uitzond. Er zijn in totaal negen seizoenen gemaakt van de serie.Tussen het zesde en zevende seizoen van de show kwam er een televisiefilm uit, 24: Redemption. Vier jaar na het einde van de serie in 2010, keerde Kiefer Sutherland terug in zijn rol als Bauer voor een revival, 24: Live Another Day.

Vorig jaar zond FOX spin-off 24: Legacy uit, de eerste 24 zonder Sutherland, maar met Corey Hawkins als de opvolger van Jack Bauer. Legacy werd na het eerste seizoen van de buis gehaald.
Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M. - 11:00 A.M.
09x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06