Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX wil vervolg van misdaadserie 24

Televisiezender FOX kijkt opnieuw naar een variant op hitserie 24. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie weer aan een prequel.

24 ging in 2001 van start speelt zich af in ‘real time’. Elk seizoen duurde 24 uur en toonde een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Tegelijkertijd worden ook de gebeurtenissen bij de antiterrorisme organisatie CTU en belevenissen van andere personages gevolgd. De serie speelt zich af in Los Angeles.

Het was de bedoeling na aflevering dertien te stoppen. Nadat hoofdrolspeler Kiefer Sutherland een Golden Globe won voor zijn rol in de eerste tien afleveringen steeg het aantal kijkers, waarna FOX een vervolg van de serie uitzond. Er zijn in totaal negen seizoenen gemaakt van de serie.

Video on youtube


Tussen het zesde en zevende seizoen van de show kwam er een televisiefilm uit, 24: Redemption. Vier jaar na het einde van de serie in 2010, keerde Kiefer Sutherland terug in zijn rol als Bauer voor een revival, 24: Live Another Day.

Vorig jaar zond FOX spin-off 24: Legacy uit, de eerste 24 zonder Sutherland, maar met Corey Hawkins als de opvolger van Jack Bauer. Legacy werd na het eerste seizoen van de buis gehaald.
Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
09x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
24