24

8.3 / 10
42 min
Actie, Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

FOX wil vervolg van misdaadserie 24

Televisiezender FOX kijkt opnieuw naar een variant op hitserie 24. Volgens The Wrap werken de producenten van de originele serie weer aan een prequel.

24 ging in 2001 van start speelt zich af in ‘real time’. Elk seizoen duurde 24 uur en toonde een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (gespeeld door Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Tegelijkertijd worden ook de gebeurtenissen bij de antiterrorisme organisatie CTU en belevenissen van andere personages gevolgd. De serie speelt zich af in Los Angeles.

Het was de bedoeling na aflevering dertien te stoppen. Nadat hoofdrolspeler Kiefer Sutherland een Golden Globe won voor zijn rol in de eerste tien afleveringen steeg het aantal kijkers, waarna FOX een vervolg van de serie uitzond. Er zijn in totaal negen seizoenen gemaakt van de serie.Tussen het zesde en zevende seizoen van de show kwam er een televisiefilm uit, 24: Redemption. Vier jaar na het einde van de serie in 2010, keerde Kiefer Sutherland terug in zijn rol als Bauer voor een revival, 24: Live Another Day.

Vorig jaar zond FOX spin-off 24: Legacy uit, de eerste 24 zonder Sutherland, maar met Corey Hawkins als de opvolger van Jack Bauer. Legacy werd na het eerste seizoen van de buis gehaald.
Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 P.M.
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 P.M.
09x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00