Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Mogelijk einde aan tv-serie 24

De populaire televisieserie 24 heeft mogelijk zijn langste tijd gehad. De televisiemaatschappij Fox die het programma uitzendt, denkt erover de contracten niet te verlengen als de opnamen voor het nieuwste seizoen er op zitten. “Het komt neer op een zakelijke beslissing”, zegt voorzitter Kevin Reilly van Fox Entertainment tegen het online tijdschrift iF Magazine.

Momenteel vinden de opnamen plaats voor het achtste seizoen van de serie. De producenten van 24 staan volgens Reilly nog steeds achter het programma. “Ook Kiefer is nog steeds gepassioneerd en niemand van hen lijkt de serie te willen verlaten. Het is een serie waar we heel trots op zijn.”

Hoewel Sutherland, de grote ster van de serie, naar verluidt 550 duizend dollar (zo’n 390 duizend euro) opstrijkt per aflevering en daarmee de best betaalde televisieacteur van Amerika zou zijn, is de serie niet duur, beweert het programmahoofd. “In onze boeken is het geen dure show.” Fox wil dat de serie echter sterk eindigt, stelt Reilly. “Het wordt nog een heel zakelijke en creatieve discussie, die de komende paar maanden gaat spelen.”
Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
09x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
24