Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

24: Live another day naar Londen

In de volgende 24 uur zal Kiefer Sutherland te vinden zijn in Londen. Hij zal in de mooie hoofdstad van Groot-Brittannië achter boeven aanzitten en achterna gezeten worden. 24: Live Another Day zal in de zomer van 2014 te zien zijn op Fox.

24 heeft altijd al een zodanige wereldwijde sensitiviteit gehad,” zegt Sutherland, die ook de uitvoerend producent is van de serie. “Maar om dit intensieve verhaal in de stijl van 24 te vertellen met de schoonheid van Europa's geschiedenis en architectuur zal fascinerend zijn. Hopelijk zal je tegen de tijd dat je een aflevering hebt gezien het gevoel hebben gehad dat je erbij bent geweest, op het puntje van je stoel.”

Co-showrunner en ook uitvoerend producent Evan Katz vult aan: ”We wilden dat de terug keer van de show een evenement zou worden, en een deel daarvan was om Jack in een compleet andere context te plaatsen. Vier jaar geleden lieten we Jack achter als een vluchteling voor justitie en wie zien hem vier jaar later weer terug in Londen.

Niet alleen Chloe O’Brian zal terugkeren in de serie van twaalf afleveringen, maar ook Audrey Raines en James Heller zullen deel uit gaan maken van de spannende nieuwe reeks.

De serie ging in november 2001 in première. Het heeft 73 Emmy Award nominaties gekregen, en in 2006 een Award gewonnen voor beste drama serie. In de loop van acht seizoenen en een twee uur durende televisiefilm heeft 24 Sutherland zeven Emmy Award nominatie opgeleverd en heeft hij een award gewonnen voor beste mannelijke hoofdrolspeler in een drama serie.
Vorige aflevering
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
Day 9: 10:00 P.M.-11:00 A.M.
09x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
29 nov 2013 20:45 -
ik ben benieuwd, een van de beste series allertijden, maar zoals elke serie is het na zoveel seizoenen wel genoeg. Prachtig einde geweest van seizoen 8 dus hoop dat ze het niet verpesten!
Reageer
avatar_anonymous
30 nov 2013 19:07 -
Een prachtig einde van s8? Echt niet! Jack word achter na gezeten en moet rennen voor zn leven. Na alles wat hij voor zijn land heeft gedaan en doorstaan. Ik hoop dat in S9 jack de rust vind of krijgt die hij meerdere malen al heeft verdient.
terug is in welke vorm dan ook. Kan niet wachten.
Reageer
avatar_williamde51
17 jul 2014 22:39 -
ik hoop dat er een seizoen 10 komt
Reageer
24