Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Lord of the Rings-acteur Joseph Mawle gecast in Yellowstone-spinoff 1923

1923 heeft een bekend gezicht uit The Lord of the Rings: The Rings of Power aan hun cast toegevoegd: Joseph Mawle.

De acteur voegt zich hiermee bij Helen Mirren, Harrison Ford, Robert Patrick, Jennifer Ehle, Jerome Flynn, James Badge Dale, Sebastian Roché, Darren Mann, Michelle Randolph, Marley Shelton, Brian Geraghty en Aminah Nieves in de cast van de Yellowstone (2018)-spin-off.

De serie 1923 wordt momenteel uitgezonden op Paramount+ en is al verlengd tot en met seizoen twee. De westernserie volgt een andere generatie van de familie Dutton op hun reis naar Yellowstone.



Volgens Variety zal Mawle (foto) "Captain Shipley spelen, beschreven als 'de kapitein van een Brits vrachtschip, die veel heeft gezien tijdens zijn jaren op zee'."

Mawle speelde eerder in een terugkerende rol in het eerste en zesde seizoen van HBO's Game of Thrones. Hierin vertolkte hij de rol van Benjen Stark, de jongere broer van Ned Stark (Sean Bean). In het zevende seizoen had hij als Benjen een gastrol.

Het afgelopen jaar was Mawle te zien als Adar, de schurkachtige leider van de Orks, in het eerste seizoen van Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power. Eerder deze maand werd bekend dat Mawle de serie verliet, en in de rol werd vervangen door Sam Hazeldine. In een reeks tweets gaf Mawle aan dat hij de serie uit eigen keuze verliet.

Video on youtube
Vorige aflevering
Nothing Left to Lose
Nothing Left to Lose
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
1923