Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Yellowstone-prequelserie 1923

De trailer van 1923 onthult meer over de prequel-serie met Harrison Ford en Helen Mirren en laat de geschiedenis van de familie Dutton met geweld zien.

De tweede spin-off van Taylor Sheridan, na de gelimiteerde serie 1883, volgt een andere generatie van de familie Dutton, die te maken krijgt met het geweld en de ontberingen van de Western Expansion en de Drooglegging, naast andere gebeurtenissen uit het begin van de 20e eeuw. De serie gaat op zondag 18 december in première op Paramount+ en zal waarschijnlijk profiteren van het huidige succes van Yellowstone (2018), een van de meest bekeken series op televisie, en van de sterspanning van de twee hoofdrolspelers.

1923

Naast Ford en Mirren, die respectievelijk Jacob en Cara Dutton spelen, zullen ook Sebastian Roché (The Man in the High Castle), Darren Mann (Chilling Adventures of Sabrina), James Badge Dale (Hightown), Marley Shelton (Rise), Brian Geraghty (Big Sky), Jerome Flynn (Game of Thrones), Jennifer Ehle (The Comey Rule), Robert Patrick (Peacemaker (2022)), Brandon Sklenar (Westworld) en Timothy Dalton (Doom Patrol) meespelen in 1923.

Paramount+ heeft nu de eerste officiële teaser trailer van 1923 vrijgegeven, en fans krijgen een beter beeld van de personages van Ford en Mirren. Een reeks clips belicht fysieke aanvallen en oorlogsvoering, maar ook vuurgevechten en paardrijden, waarbij beide acteurs in actie komen. Over de beelden heen is ook een stem te horen die zegt dat geweld de familie altijd heeft achtervolgd of gezocht. De teaser trailer van 1923 staat onder dit nieuwsbericht.

1923 lijkt nu al een donkerder verhaal te bevatten dan zijn twee voorgangers, door de nieuwe verandering van setting en de nadruk op geweld in de trailer. Fans van Sheridans neo-Westerse universum zijn bekend met de hedendaagse verkenning van corruptie en verschuivende allianties met betrekking tot politiek en landeigendom in Yellowstone (2018). 1883, de eerste prequel spin-off die werd ontwikkeld, volgde een post-Civil War generatie van de familie Dutton en hun reis naar Montana. Met de werkelijke gebeurtenissen rond 1923, waaronder de Grote Depressie, en het bloedvergieten dat in de teaser werd onthuld, zou deze nieuwe serie een andere toon en een veel grimmiger beeld van de Duttons en hun verleden moeten laten zien.

1923

Yellowstone (2018) en zijn spin-offs blijven indrukwekkend talent aantrekken, en de aanwezigheid van Ford en Mirren zou ertoe kunnen leiden dat 1923 de meest succesvolle serie tot nu toe wordt. Voor het publiek dat van Yellowstone (2018) geniet, zal het ook interessant zijn om het landgoed van de familie Dutton te zien te midden van dit sombere tijdperk in de Amerikaanse geschiedenis en als de serie onderzoekt hoe het de grootste ranch in Montana werd. De hoeveelheid fanloyaliteit achter Sheridans projecten kan niet worden onderschat, en met een tweede seizoen van 1923 dat al wordt overwogen, is het zeker mogelijk om de prequel verder te zien gaan na de uiteindelijke afsluiting van Yellowstone (2018).

In de aanloop naar de premièredatum van 1923 stijgt de verwachting en deze beelden geven de fans veel om naar uit te kijken en teasen een zeer boeiende reeks gebeurtenissen. Hoewel de details van het verhaal nog niet bekend zijn, zullen kijkers waarschijnlijk een beter idee krijgen van wat hen te wachten staat wanneer de volledige trailer van de serie wordt vrijgegeven, en met het succes van 1883 zal een andere weergave van het verleden van de Duttons de fans zeker aanspreken. Wie Ford en Mirren in hun rol wil zien en door de nieuwe setting van de Yellowstone (2018)-franchise wil navigeren, kan volgende maand zeker afstemmen op 1923.
Video on youtube
Vorige aflevering
Nothing Left to Lose
Nothing Left to Lose
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
15 nov 2022 18:05 - 15 nov 2022 18:06
Kan echt niet wachten, 1883 is voor mij de serie van het jaar. Dus deze gaan we zeker kijken. Reden ook dat ik abb op sky showtime heb genomen.
Reageer
1923