1899

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor The Village actrice in horrorserie 1899

The Village actrice gaat een hoofdrol vervullen in de nieuwe horrorserie 1899 van Netflix. De serie is afkomstig van de makers van de bovennatuurlijk Netflix hit Dark.

De Duitse Baran Bo Odar (Dark) en Jantje Friese (Dark) hebben 1899 bedacht, ze waren de eerste Europese makers die een complete deal sloten met Netflix en bedachten onder andere de populaire Netflix serie Dark. Emily Beecham (The Village) gaat een van de hoofdrollen vervullen in hun nieuwe serie 1899. De opnames van de horrorserie zullen volgend jaar in de lente van start gaan.

1899 draait om de passagiers van een stoomschip dat van Londen naar New York vaart. Wanneer het schip een andere boot die op drift is kruist, verandert de reis van de passagiers in een gruwelijke nachtmerrie. In 1899 zal voornamelijk engels gesproken worden, maar er zullen ook veel andere talen te horen zijn in de serie. Er zullen in totaal acht afleveringen verschijnen.


Emily Beecham
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
20 dec 2020 10:49 -
Klinkt goed. Ben benieuwd.
Reageer
avatar_DAVE2804
20 dec 2020 11:14 -
Klinkt zeker niet verkeerd.
Reageer

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00