1899

-
50 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor The Village actrice in horrorserie 1899

The Village actrice gaat een hoofdrol vervullen in de nieuwe horrorserie 1899 van Netflix. De serie is afkomstig van de makers van de bovennatuurlijk Netflix hit Dark.

De Duitse Baran Bo Odar (Dark) en Jantje Friese (Dark) hebben 1899 bedacht, ze waren de eerste Europese makers die een complete deal sloten met Netflix en bedachten onder andere de populaire Netflix serie Dark. Emily Beecham (The Village) gaat een van de hoofdrollen vervullen in hun nieuwe serie 1899. De opnames van de horrorserie zullen volgend jaar in de lente van start gaan.

1899 draait om de passagiers van een stoomschip dat van Londen naar New York vaart. Wanneer het schip een andere boot die op drift is kruist, verandert de reis van de passagiers in een gruwelijke nachtmerrie. In 1899 zal voornamelijk engels gesproken worden, maar er zullen ook veel andere talen te horen zijn in de serie. Er zullen in totaal acht afleveringen verschijnen.


Emily Beecham
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inter
20 dec 2020 10:49 -
Klinkt goed. Ben benieuwd.
Reageer
avatar_DAVE2804
20 dec 2020 11:14 -
Klinkt zeker niet verkeerd.
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00