Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Meer aflevering voor 1883 en nieuwe prequel besteld

De reis van de familie Dutton gaat door en blijft doorgroeien. Paramount+ heeft extra afleveringen besteld van het drama 1883. Er is ook een nieuwe prequel 1932 besteld.

De streamingdienst noemde de bestelling geen tweede seizoen of een verlenging, maar, zoals The Hollywood Reporter opmerkt: "Het toevoegen van een nieuwe reeks afleveringen aan een bestaand seizoen is soms een contractuele goochelarij die wordt gebruikt om een ​​serie voort te zetten zonder een beroep te doen op de salarisverhogingen veroorzaakt door een extra seizoenbestelling.”

Het verhaal volgt een vorige generatie van de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plain om te stichten wat uiteindelijk de Yellowstone Ranch zou worden. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie en een studie van een gezin dat de armoede in Texas ontvlucht om een ​​betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana .

"De ongelooflijke verhalen en geweldige uitvoeringen achter 1883 hebben geleid tot fenomenale nieuwe records voor Paramount+", zegt Tanya Giles, chief programming officer van ViacomCBS Streaming. "Door de serie te promoten door middel van lineaire bemonstering op het Paramount Network tijdens hun laatste recordseizoen van Yellowstone , konden we het loyale publiek van Sheridan verder kennis laten maken met deze fantastische nieuwe serie."

De nieuwe prequel, getiteld 1932, zal zich richten op een andere groep Duttons en zal plaatsvinden tussen de 1883 en Yellowstone series in. Het zal plaatsvinden tijdens de drooglegging en de Grote Depressie. De maker van de serie, Taylor Sheridan, vertelde dat sommige van de personages die in 1883 als kinderen werden geïntroduceerd, zullen worden opgenomen. De casting en een premièredatum worden later bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
This Is Not Your Heaven
This Is Not Your Heaven
01x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_klatser
17 feb 2022 08:58 -
top serie
Reageer
avatar_Baldr
17 feb 2022 17:52 -
Yessssssssssss geweldige serie, tijd geleden dat er zo'n serie was....
Reageer
avatar_simonfender
02 maa 2022 01:31 -
een van de beste series ooit! helemaal TOP
Reageer
avatar_Rob0860
13 maa 2022 15:36 -
Wat een super gave serie, hoe mooi om te zien. Verwacht geen snelheid in de serie, maar het verhaal de beelden de omstandigheden en een top cast maken deze serie tot een topper
Reageer
avatar_Monique_14
01 dec 2022 00:10 -
Een geweldige serie. Van mij mogen er nog veel meer afleveringen komen.
Reageer
1883