13 Reasons Why

8.1 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe trailer voor 13 Reasons Why

Op 23 augustus verschijnt het derde seizoen van 13 Reasons Why bij Netflix. Er is een nieuwe trailer gelanceerd.

*** Dit bericht bevat een spoiler ***

13 Reasons Why is populair bij de leden van MijnSerie, 7.467 leden volgen deze serie. De dramaserie, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minnette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z'n naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker (Katherine Langford) te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah - op wie Clay overigens verliefd was - twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer, waaruit blijkt dat Bryce Walker is gedood en aangezien veel mensen op school hem al dood wensten, is iedereen een verdachte.

Vorige aflevering
Bye
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00
Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?
Gisteren, 13:00