Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Salarisonderhandelingen over 13 Reasons Why afgerond

De start van de productie van het derde seizoen van Netflix-serie 13 Reasons Why was in gevaar, omdat de acteurs en Netflix niet uit de salarisonderhandelingen kwamen.

Inmiddels zijn de onderhandelingen over de contracten toch afgerond. Dylan Minnette zal $ 200.000 per aflevering gaan ontvangen. Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid en Ross Butler krijgen elk $ 135.000 per aflevering in het komende derde seizoen. Dat kan oplopen tot $ 150.000 per aflevering in seizoen vier, als dat inderdaad geproduceerd gaat worden.

13 Reasons Why, van Anonymous Content en Paramount TV, is een uiterst succesvolle serie bij Netflix. Ondanks heftige thema’s als zelfmoord en seksueel geweld, is het een van de meest bekeken series van de streamingdienst. De acteurs van 13 Reasons Why voerden onder meer aan dat hun collega's bij Stranger Things veel meer verdienden. Uiteindelijk heeft Netflix zich daar gevoelig voor getoond. En dat moest ook wel, want onderstaande aankondiging van het derde seizoen was al in juni gepresenteerd. Het derde seizoen zal in 2019 te zien zijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
13 Reasons Why