Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van 13 Reasons Why vanaf 18 mei bij Netflix

Op 18 mei komt het volledige tweede seizoen van dramaserie 13 Reasons Why beschikbaar bij Netflix, zo is gisteren bekendgemaakt.

13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minnette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met zijn naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah - op wie Clay overigens verliefd was - twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Video on youtube


In eerste instantie leek het er op dat 13 Reasons Why slechts één seizoen te zien zou zijn. Maar showrunner Brian Yorkey liet al weten dat het verhaal van Hannah dan wel is verteld, maar nog niet van andere personages uit de serie. In de teaser waarin de releasedatum van het tweede seizoen bekend wordt gemaakt keert Hannah terug op een foto, met een treffende tekst erbij ‘The tapes were just the beginning’.

Op 18 mei zal dus het volledige tweede seizoen al verschijnen op Netflix.
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TnTNL
01 Mei 2018 08:46 -
Yass! Dat wordt weer lekker janken!
Reageer
avatar_Timmetje
01 Mei 2018 09:21 - 01 Mei 2018 15:52
Zin in! Hopelijk lukt het om het hoge niveau vast te houden van het eerste seizoen.
Reageer
avatar_Javelin
02 Mei 2018 12:36 -
Tja, ik kan niet zeggen dat ik er een hele grote voorstander van ben om series uit te melken. De serie is geschreven voor 1 seizoen. Vaak betekent dit dat het tweede seizoen alleen vanwege de populariteit eraan vast wordt geplakt en dat gaat nou niet echt altijd goed.
Reageer
13 Reasons Why