13 Reasons Why

8,0 / 10
57 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van 13 Reasons Why vanaf 18 mei bij Netflix

Op 18 mei komt het volledige tweede seizoen van dramaserie 13 Reasons Why beschikbaar bij Netflix, zo is gisteren bekendgemaakt.

13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minnette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met zijn naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah - op wie Clay overigens verliefd was - twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.In eerste instantie leek het er op dat 13 Reasons Why slechts één seizoen te zien zou zijn. Maar showrunner Brian Yorkey liet al weten dat het verhaal van Hannah dan wel is verteld, maar nog niet van andere personages uit de serie. In de teaser waarin de releasedatum van het tweede seizoen bekend wordt gemaakt keert Hannah terug op een foto, met een treffende tekst erbij ‘The tapes were just the beginning’.

Op 18 mei zal dus het volledige tweede seizoen al verschijnen op Netflix.
Vorige aflevering
Graduation
Graduation
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_TnTNL
01 mei 2018 08:46 -
Yass! Dat wordt weer lekker janken!
Reageer
avatar_Timmetje
01 mei 2018 09:21 - 01 mei 2018 15:52
Zin in! Hopelijk lukt het om het hoge niveau vast te houden van het eerste seizoen.
Reageer
avatar_Javelin
02 mei 2018 12:36 -
Tja, ik kan niet zeggen dat ik er een hele grote voorstander van ben om series uit te melken. De serie is geschreven voor 1 seizoen. Vaak betekent dit dat het tweede seizoen alleen vanwege de populariteit eraan vast wordt geplakt en dat gaat nou niet echt altijd goed.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00