11.22.63

7.9 / 10
54 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

The Rabbit Hole

Jake Epping is volledig opgebrand. Zijn ex is verder gegaan met haar leven, zijn studenten zijn altijd afgeleid, en zijn novel kent geen succes. Dan laat één van zijn beste vrienden, Al Templeton, hem een geheim tijdsportaal zien, dat hem terugbrengt naar 1960. Al vraagt Jake terug in tijd te reizen en een betere wereld te creëren door de moord op Kennedy te voorkomen. Jake begint aan zijn missie, maar komt erachter dat het verleden veranderen gevaarlijker is dan hij had gedacht.
Gastrollen:
Leon Rippy(Harry Dunning), Jonny Coyne(George de Mohrenschildt), Brooklyn Sudano(Christy Epping), Michael Izquierdo(Bobby Oswald), Shauna Macdonald(Jeanne De Mohrenschildt), Amy Marie Wallace(Vada Oswald), Joanna Douglas(Doris Dunning), Hannah Levinson(Ellen), Robin Archer(Chicken), Jason Bremer(Kennedy Speech Attendant), Paul Heckmann(Galaxie driver), Grace Martin(School Girl)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
15 februari 2016, 00:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
11.22.63