10-8: Officers on Duty

10 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
10 / 10
1seizoenen/15afleveringen/2003 - 2004 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20032004 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:ABC
10-8: Officers on Duty is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. De serie ging in première op 28 september 2003.

Rico Amonte werd naar Los Angeles gebracht door zijn oudere broer Angelo, een detective in de LAPD Robbery / Homicide Division. Hij zit nu in zijn eerste jaar en leert een professionele politieagent te worden, en het is aan Senior Deputy Barnes om hem de kneepjes van het vak te leren. Hun enorm verschillende achtergronden geven hen tegengestelde standpunten over hoe ze de straten moeten bewaken. Amonte's oneerbiedige stijl kan de klus klaren, maar meestal niet zoals Barnes de standaardprocedure zou noemen. De andere opleidingsfunctionarissen zijn Senior Deputy Matt Jablonski en Senior Deputy Ryan Layne. Jablonski werkt samen met stagiaire Gabriella Lopez, een jonge Latina uit East Los Angeles. Layne's partner is Trainee Chase Williams, een recent afgestudeerde rechtenstudent die graag straatervaring wil opdoen voordat hij D.A. wordt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie 10-8: Officers on Duty.
10-8: Officers on Duty