Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

The Vampire Diaries gecanceld, geen negende seizoen

Heel stiekem wisten de fans dat het er al aan zat te komen, het einde van The Vampire Diaries. De vraag was alleen wanneer. Ian Somerhalder bevestigde op het Walker Stalker festival dat het achtste seizoen het laatste seizoen van de populaire series met vampiers, weerwolven, heksen, hybride en sterfelijke mensen zal zijn. Ian Somerhalder: “We hebben besloten om nog één seizoen te doen om het verhaal recht te doen.”

En omdat Bonnie Bennett (Katerina ‘Kat’ Graham) heeft aangekondigd dat het achtste seizoen haar laatste zal zijn, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Komt Elena Gilbert (Nina Dobrev) terug in het achtste en allerlaatste seizoen? Nina Dobrev nam in het zesde seizoen afscheid van The Vampire Diaries. Volgens een insider: “Wanneer de serie eindigt zal Nina op de één of andere manier terugkeren, ze komt voor 10,000 procent terug.”

Ian Somerhalder zal waarschijnlijk niet zomaar wat roepen maar The CW ontkent het bericht en vertelt: “Er is nog geen beslissing genomen omtrent de toekomst van The Vampire Diaries.”

Wat denk jij, zal The CW binnenkort met een officiële aankondiging komen omtrent de toekomst van The Vampire Diaries? Vind je het jammer dat de Dagboeken der Vampiers gaat eindigen of zag je het al aankomen?


Komt Elena terug?
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_BingingBirgit
11 apr 2016 20:15 -
Eindelijk
Reageer
avatar_JanWillemK
11 apr 2016 20:25 - 11 apr 2016 20:27
De titel is wel een beetje misleidend. Nog niet 100% zeker zolang The CW niets bevestigd..
Maar goed, het word wel tijd natuurlijk. Volgend seizoen hebben ze nog de kans om het mooi af te sluiten omdat je dan nog beschikt over Ian (Damon), Paul (Stefan) en Katerina (Bonnie).

En zoals ik ook al aangaf in het Weekoverzicht 14 nieuwsbericht kan de serie zonder vrouwelijke hoofdrolspeelster niet overleven. Wanneer Katerina (Bonnie) weggaat houd je alleen Candice (Caroline) over. Laten we eerlijk zijn... Candice is gewoon niet goed genoeg.

Ow, en Nina (Elena) die nog terugkeert voor een aantal afleveringen zal wel leuk zijn natuurlijk. Leuke dame.
Reageer
avatar_Sproet2jes
12 apr 2016 12:31
Bijgewerkt op: 12 apr 2016 12:33
Ben ik het niet mee eens ik vind haar een van de leukste Caroline.-(ieder zijn smaak, he..:)) Wel heel jammer dat Bonnie weg gaat.
Reageer
avatar_somaya
11 apr 2016 21:03 -
Ik hoop het niet.
Reageer
avatar_tessabo
11 apr 2016 22:30 -
TVD heeft z'n beste tijd wel gehad, dus heel erg vindt ik het niet.
Reageer
avatar_Sproet2jes
12 apr 2016 12:30 -
Ik vind het jammer, hoop dat het niet het laatste seizoen zal zijn. en voor mij hoeft Nina Dobrev echt niet terug te keren, vind het wel jammer dat Bonnie (Katerina ‘Kat’ Graham) weg gaat.
Reageer
avatar_anonymous
12 apr 2016 13:27 -
Het laatste seizoen was echt niet leuk meer. Ik was altijd een enorm fan, maar nu is het toch echt klaar, denk ik. Met twee grote namen die verdwijnen (na Nina) blijft er weinig meer over. Dan mag er van mij een einde aan komen. Laat het laatste seizoen er dan een worden van prachtige liefdes, terugkerende mensen die we missen en een prachtig einde.. Sterkte voor hen die dit niet willen (ik weet hoe het voelt als je favoriete serie stopt :( )
Reageer
avatar_anonymous
12 apr 2016 17:49 -
Na seizoen drie ging het al bergafwaarts. Je blijft wel kijken maar waar ik mij eerst verheugde op een nieuwe aflevering is nu meer het gevoel van opsparen en tijdverdrijf ontstaan. Ik hoop dat het afsluitende seizoen toch nog een 'wow' gevoel gaat geven:)
Reageer
The Vampire Diaries