• Geef een cijfer per seizoen
  • Hou me op de hoogte
  • Cijfers van vrienden
  • Maak favoriet
  • Start met volgen
8,4
2.562 stemmen
Geef jouw cijfer:

The Big Bang Theory

Facebook Twitter Twitter
2007 - .. |Comedy
The Big Bang Theory is een Amerikaanse komische televisieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 24 september 2007.

De serie kan best omschreven worden als "Beauty & de Nerd- de sitcom". De serie werd bedacht door Chuck Lorre (Roseanne, Two and a Half Men) en Bill Prady (Dharma & Greg).

De show gaat over 4 vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken voor Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle 4 echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, ze spreken verschillende talen (zoals Klingon) en hebben allemaal een hoog IQ. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze stripverhalen en kijken ze graag naar Sciencefictionfilms en/of series.

Leonard en Sheldon delen een appartement. Op een dag krijgen de twee een nieuwe overbuur: Penny. Penny is een blond meisje dat werkt als dienster in een restaurant/bar en is helemaal niet zo slim als de jongens, maar heeft wel meer sociale vaardigheden dan zij. Penny komt uit Omaha (Nebraska) en is naar Los Angeles gekomen om het te maken in de showbizz. Leonard is onmiddellijk verliefd op Penny, maar zijn vrienden plagen hem daarmee, omdat Penny volgens hen ver buiten zijn bereik ligt. Maar toch is er energie tussen hun beiden, die af en toe naar boven komt.
...

Eerstvolgende aflevering

Seizoen 9 - Afl. 4

Laatste afleveringen

Seizoen 9 - Afl. 3
Seizoen 9 - Afl. 2
Seizoen 9 - Afl. 1
Seizoen 8 - Afl. 23
Seizoen 8 - Afl. 22
Bekijk alles
Geplaatst op 30 september 2015, 13:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor...
Aantal reactie's: 3
Geplaatst op 21 september 2015, 13:43
En de winnaar is… Vannacht zijn de belangrijkste televisieprijzen weer uitgereikt. Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) was dit jaar de gastheer/presentator van de...
Aantal reactie's: 5
Geplaatst op 21 september 2015, 13:17
Nou dat is ook wat, zo zit je lekker achter je computer te schrijven over series en zo zit je voor de camera om over series te vertellen. MijnSerie komt dus weer...
Aantal reactie's: 7
Bekijk alles

Suggesties

Game of Thrones
Suits
The Walking Dead
Breaking Bad
Arrow
Meer serie suggesties

Reacties (25)

Populaire reacties
Recente reacties
John Doe
Fan :) (gast)
16 mrt 2014 11:05
Ik denk dat elke karakter wel zijn sterke momenten heeft, ieder zijn smaak zeker? ^^
Reageer
avatar_Dubst3p
14 mrt 2014 18:11
Amy is de minst grappige van de groep. Moet ik wel toegeven dat ze in dit seizoen leuker is geworden om naar te kijken. Het hele seizoen is beter geworden in mijn ogen.

De serie word een beetje ongemakkelijk op het moment dat zij aan het woord is. De opmerkingen die ze maakt om bij de groep te horen zijn niet grappig en irritant. En ze maakt veruit de meeste seksuele grapjes die eigenlijk helemaal niet grapig zijn. Het is allemaal net teveel van hetzelfde.
Reageer
John Doe
Fan :) (gast)
14 mrt 2014 16:31
Oh cool! [:
Spijtig dat ik de afleveringen niet online kan vinden :/
Browser doet wel vaker vreemd met online streamen :(
Wel leuk dat er nieuwe seizoenen komen ^^
@Dubst3p Wrm vond je Amy niet grappig dan? :o
Reageer
avatar_Dubst3p
13 mrt 2014 09:50
Super nieuws!

The Big Bang Theory vernieuwd voor 3 seizoenen!
http://www.tv.com/shows/the-big-bang-theory/community/post/big-bang-theory-cbs-renewal-three-seasons-139464120705/
Reageer
John Doe
Rob B (gast)
07 okt 2013 08:43
De afleveringen kan je hier downloaden http://eztv.it/shows/23/the-big-bang-theory/ . En de ondertitelingen vind je hier http://www.bierdopje.com/shows/the-big-bang-theory/episodes/season/7
Je moet alleen even weten hoe torrents werken en hoe de ondertiteling bij te voegen. Niet moeilijk en in dit geval ook niets illegaals.
Reageer
avatar_Tayricha
27 jun 2013 19:06
Een Geweldige Serie het is een van mijn lievelings series. Ik vind ze echt grappig.
Reageer
avatar_Silena
29 mrt 2013 16:54
Geweldige serie! Maar Amy vind ik inderdaad ook niet geweldig. Ik vond Sheldon zonder haar ook veel leuker. Dat wil niet zeggen dat ik Sheldon nu helemaal niet meer leuk vind, want hij blijft gewoon geweldig. Ik herken best wel veel dingen van hem in mezelf, zij het in iets minder extreme mate.

P.S.: Voor degenen die niet kunnen/willen downloaden, je kan The Big Bang Theory ook online kijken. Is dan wel zonder ondertiteling en met een dosis reclame van tevoren, maar het is gratis en je hoeft er niks voor te doen: http://stream-tv.me/watch-the-big-bang-theory-online/
Reageer
avatar_Liesje
05 mrt 2013 11:39
Leuke serie! Hopelijk komen er nog veel afleveringen :) !
Reageer
John Doe
Luuk (gast)
26 feb 2013 12:47
Erg leuke serie. Jammer dat het nog zo lang duurt voordat seizoen 6 in de schappen ligt.
Reageer
avatar_Dubst3p
24 feb 2013 17:34
Moet eerlijk zeggen dat de serie me na seizoen 5 toch wel begint te vervelen. Vind vooral Amy echt totaal niet grappig.
Reageer
Bekijk alle reacties

Voeg reactie toe

Niet alle velden zijn juist ingevoerd. Controleer de rode velden.
John Doe