Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

[Spoiler!] Vast karakter verlaat Suits in seizoen 6

De dramatische ontknoping van het vijfde seizoen van Suits leek er al voor te zorgen dat de serie definitief een nieuwe weg in slaat met de gebeurtenissen rondom Mike en de gevolgen hierdoor voor advocatenbureau 'Pearson, Specter, Litt'. De bedenker van de serie gaf al te kennen komend seizoen niet met tijdsprongen te willen gaan werken, waardoor de ontknoping niet snel te-niet kan worden gedaan.

Actrice Gina Torres (Jessica Pearson) heeft in een interview te kennen gegeven dat haar contract na het zesde seizoen waarschijnlijk afloopt. Omdat ze de hoofdrol heeft gekregen in een nieuwe serie van ABC, is er gekozen om haar personage komend seizoen langzaam uit te faseren, aldus Deadline. Zonder op de feiten vooruit te lopen, lijkt er toch geen terugweg naar het Suits zoals kijkers het hebben leren kennen.

Aaron Korsh, bedenker van de serie, gaf kort na de seizoensfinale van seizoen 5 tegenover TVline al aan dat het einde van de serie zou kúnnen naderen. Wel gaf hij aan dat ook een zevende seizoen er naar alle waarschijnlijkheid zit aan te komen en misschien zelfs een achtste.
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (12)

avatar_Javelin
08 maa 2016 18:50 -
Echt zonde, 1 van de meest geniale series momenteel op Tv. Maar toen Mike de bak in moest dacht ik eigenlijk al dat het einde in zicht was.
Reageer
avatar_Timmetje
09 maa 2016 09:04
Alleen jammer dat ze het dan alsnog 2 of 3 seizoenen gaan rekken. Ze zouden eens moeten ophouden om goede series uit te melken en ze gewoon een knallende finale geven. Voor mij is het geniale er wel enigszins vanaf, ze vallen continue terug op dezelfde dingen die in de eerste seizoenen nog verfrissend en scherp waren.
Reageer
avatar_Javelin
09 maa 2016 11:37
Mee eens, ik moet wel zeggen dat de scherpe dialogen nog steeds erg leuk zijn om naar te kijken. Maar je hebt wel gelijk, ze vervallen wel steeds in dezelfde oplossing voor verschillende problemen.
Reageer
avatar_anonymous
09 maa 2016 12:49
Bijgewerkt op: 09 maa 2016 16:27
Mee eens, Timmetje. Geniaal is deze serie wat mij betreft nooit geweest, maar het had wel zijn eigen charmante eigenheid. Ik vind seizoen 5 het beste seizoen in jaren, maar de serie mag er wat mij betreft na het aankomende (of het zevende) seizoen mee ophouden. Geen enkele serie is gebaat bij teveel seizoenen. Het vervalt altijd in herhaling en dezelfde stappen die een klein beetje anders worden uitgevoerd. Ik denk dat het echt een misstap zou zijn als deze serie nog veel langer door gaat.
Reageer
avatar_JanWillemK
08 maa 2016 18:53 - 08 maa 2016 18:55
Leuke en goede actrice maar Jessica is wel degene die het best gemist kan worden van alle personages.
Reageer
avatar_Mackey
08 maa 2016 20:11
Klopt, naar mijn mening is zij nog wel ´het hoofd / CEO´ van Pearson Spectre Litt en daarom vind ik het vertrek erg jammer.
Reageer
avatar_anonymous
08 maa 2016 20:50 -
Vertrek van Jessica boeit me niet zo, zolang Harvey, Mike, Donna en Louis er maar in blijven!
Reageer
avatar_anonymous
09 maa 2016 07:17
Juist!! Zonder Jessica kan ik wel leven. Zonder Harvey, Mike en Donna zou ik stoppen met kijken.
Reageer
avatar_Fija
08 maa 2016 23:57 -
Echt jammer als Jessica weg zou gaan! Ik vind haar een heel tof personage en ze is een echte superwoman in mijn ogen. Ben benieuwd hoe ze om gaan met Mike in de gevangenis. Spannend!
Reageer
avatar_RLS90
09 maa 2016 16:16 -
Ik ben het niet zo eens als de rest hier. Ik vind namelijk dat ze in seizoen vijf wel hebben durven te vernieuwen. We weten nog helemaal niet wat seizoen zes gaat brengen, dus om nu al te spreken van rekken vind ik wel erg drastisch. Misschien moeten ze juist wel opnieuw iets gaan opbouwen?
Ik vind het persoonlijk erg jammer als Jessica uit de serie zou vertrekken. Maar het biedt wel nieuwe mogelijkheden en dat is voor de show wel goed denk ik.
Reageer
avatar_anonymous
10 maa 2016 19:50 -
Ik vond het al zo vreselijk toen FireFly gecancelled was. Maar Gina Torres uit Suits weghalen, I dunno.. Zeker geen goed idee. Louis mag er wel uit trouwens.. Zal hem niet missen.
Reageer
avatar_Chantal1981
11 maa 2016 10:40 -
Ik had verwacht dat dit over Mike ging toen ik de titel las .... Jessica vind ik ook een sterk personage. Vind dat alle hoofdpersonages een mooie balans hebben. Sowieso jammer als een van hen het veld moet ruimen. Ik geniet volop van deze serie en hoop dat het nog lang doorgaat!
Reageer
Suits