Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de serie Show Me a Hero

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Show Me a Hero. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Show Me a Hero
In een Amerika dat generaties verwijderd is van de strijd om burgerrechten in de jaren 60, krijgt de jonge burgemeester van een middelgrote stad het rechterlijk bevel om een aantal sociale huurwoningen te bouwen in de blanke wijken van zijn gemeente. Zijn poging hiertoe verscheurt de stad, legt het gemeentelijke apparaat lam en blijkt uiteindelijk fataal voor zijn eigen politieke carrière. Show me a Hero is een miniserie van maker David Simon (HBO-series The Wire en Treme) en regisseur Paul Haggis (Crash), gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van Lisa Belkin. De zesdelige serie verkent de betekenis van begrippen als afkomst, thuis en gemeenschap, aan de hand van de levens van gekozen officials, bureaucraten, activisten en gewone burgers in het stadje Yonkers, New York. Met formidabele rollen van Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis), Catherine Keener (Oscar-kandidaat voor Capote en Being John Malkovich), Alfred Molina (Love is Strange) en Winona Ryder (Oscar-kandidaat voor Little Women en The Age of Innocence).
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Natalie Paul, Winona Ryder, Alfred Molina, Oscar Isaac, Peter Riegert, Catherine Keener
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Show Me a Hero:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op de serie Show Me a Hero. Show Me a Hero is een miniserie uit 2015 gebaseerd op het gelijknamige boek van NYT journaliste Lisa Belkin. Wie vertolkt de rol van Jim Surdoval?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Part 6
Part 6
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Show Me A Hero