Real Humans
  • Geef een cijfer per seizoen
  • Hou me op de hoogte
  • Cijfers van vrienden
  • Maak favoriet
  • Start met volgen
7,7
126 stemmen
Geef jouw cijfer:

Real Humans

Facebook Twitter Twitter
2012 -2014 |Science-Fiction
Te zien op
Netflix
Real Humans is een Zweedse science-fiction serie van de zender SVT1. De serie ging in première op 22 januari 2012.

In Real Humans veroveren menselijke robots, zogenaamde hubots, een steeds grotere plaats in de huidige maatschappij. Ze zijn intelligent, gracieus en efficiënt. Niet alleen als personeel zijn ze overal inzetbaar. Naast eenvoudige handelingen kunnen ze ook reanimeren en eerste hulp verlenen. En voor de eenzame avonden zijn er gezelschapshubots. Ook in de seksindustrie weten ze wat van hen verlangd wordt. Terwijl velen deze nieuwe ontwikkeling omarmen en de hubots als werkkrachten, familie of zelfs minnaars in hun hart sluiten, zien anderen de toekomst met angst tegemoet. Wat gebeurt er als de menselijk ogende machines intelligenter blijken? Ook geruchten over zelfstandig opererende groepen hubots, de eerste afrekeningen en wilde groepen die voor elkaar zorgen, jagen de bevolking vrees aan.
...

Eerstvolgende aflevering

Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Laatste afleveringen

Seizoen 2 - Afl. 10
Seizoen 2 - Afl. 9
Seizoen 2 - Afl. 8
Seizoen 2 - Afl. 7
Seizoen 2 - Afl. 6
Seizoen 2 - Afl. 5
Bekijk alles
Geplaatst op 24 juni 2014, 09:59
Vanaf 24 juni is het tweede seizoen van Real Humans verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 3 dvds weg. Hoe kun je winnen? Simpel! Doe mee aan de...
Aantal reactie's: 3
Geplaatst op 3 december 2012, 09:29
Vanaf 3 december is het eerste seizoen van Real Humans verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 4 exemplaren weg. Hoe kun je winnen? Simpel! Doe mee aan...
Aantal reactie's: 3
Bekijk alles

Suggesties


De serie suggesties worden geladen

Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken.
Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.

Reacties (8)

Populaire reacties
Recente reacties
avatar_gumstarr
01 jul 2013 19:36
De tv-industrie in Scandinavië is net de knapzak van Douwe Dabbert; bodemloos en er komen alleen maar mooie spullen uit. Real Humans kan gewoon weer in ‘t rijtje Borgen, Forbrydelsen, Bron|Broen.
Worden wij enthousiast van ‘t idee dat we straks samenleven met nauwelijks van mensen te onderscheiden robots die alle klussen voor ons doen waar we zelf geen zin in hebben? Een beetje zoals de Polen, alleen moet je ze dan om de zoveel uur opladen. Zouden we verliefd op ze kunnen worden en ze de vrijheid geven om een eigen leven te leiden? Dat soort vragen dus in Real Humans. Leuk wel.
Reageer
avatar_deaken
13 aug 2014 08:24
Seizoen 2 werd wat absurder, maar dat kon ook niet anders, als je op dezelfde toer was doorgegaan als seizoen 1 dan zou het een soap zijn geworden.
Nog steeds een erg leuke serie, wat mij betreft!
Reageer
avatar_ellocin
23 jul 2014 06:52
Eerste 3 afleveringen van seizoen 2 gezien, en ik vind het nog steeds erg leuk!
Wellicht anders dan seizoen 1, maar dat is logisch want je kunt immers niet eeuwig doorkabbellen met gezinnetjes met een huishoud hubot.
Reageer
John Doe
sofie (gast)
11 jul 2014 03:32
Esta série futurista parece muito estranho e comecei a ver porque eu li críticas muito boas sobre isso e eu acho que <a href="http://www.hbomax.tv/real-humans-2/">Äkta människor</a> reflete uma sociedade que não está muito longe, para começar relacionamentos com as pessoas estão cada vez mais distantes e tecnologia parecem Ele está preenchendo este espaço, algo que nos mostra esta série.
Reageer
avatar_Ralfsjam
31 mrt 2014 13:00
En... klaar! En gelukkig maar! Want het zakte in seizoen toch wel aardig weg in het humoristische, en van het drama bleef weinig meer over. Zeker het tweede deel van dit seizoen was veel huh? en wat? En aardig wat foutjes... Erg jammer. Zoals het er naar uit ziet komt er ook een deel 3, maar of ik daar aan ga beginnen? misschien als ik met flinke griep op bed lig..
Deel 2 kijken? alleen als je echt fan bent, anders laten lopen...

p.s. moet er wel bij zeggen dat het visueel allemaal wel prima was, het was het verhaal en de uitwerking daarvan was het jammer maakte..
Reageer
avatar_Ralfsjam
24 mrt 2014 13:43
Vier afl gezien van s02, en aanzienlijk doorgeschoten in het verhaal. uitstraling en sfeer blijven goed hetzelfde, maar het verhaal is iets te ongeloofwaardig en te veel van het goede. Iets wat hinderlijk... En beetje jammer. maar nog goed genoeg om af te kijken denk/hoop ik...
Reageer
avatar_MichaelSteen
24 feb 2014 21:01
Een prima, bijna klassieke sci-fi serie die een realistisch beeld laat zien over hoe een maatschappij waar mens en machine samenleven er uit zou kunnen zien. Zeker voor de liefhebber, maar ook voor mensen die zelf denken niets met sci-fi te hebben.
Reageer
John Doe
kees (gast)
09 nov 2013 19:33
Een fantastische serie waarvan ik door een storing op het Mediapark de uitzending van zondag 3 november gemist heb.
Deze was helaas ook niet terug te zien op t.v van uitzending gemist.
(alleen de eerste 5 minuten, net voor de storing)
Reageer

Voeg reactie toe

Niet alle velden zijn juist ingevoerd. Controleer de rode velden.
John Doe
Poster van Real Humans