Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen drie van Orphan Black start op alle AMC kanalen tegelijk

De start van het derde seizoen van Orphan Black zal voor veel meer kijkers tegelijkertijd te zien zijn. AMC heeft aangekondigd dat op 18 april de eerste aflevering van het derde seizoen van Orphan Black op, naast BBC America, gelijktijdig op AMC, SundanceTV, IFC en We TV om 22.00 uur te zien zal zijn. Deze stap wordt gezet om de kijkcijfers van de veelgeprezen serie te kunnen vergroten om zo de toekomst van Orphan Black te kunnen waarborgen.

Algemeen directeur bij AMC Networks Ed Caroll zei hierover het volgende: “ Orphan Black is een werkelijk uitstekende originele serie die consistent en wijdverbreide lovende kritieken krijgt en die een aanzienlijke en groeiende aanhang van kijkers heeft. AMC networks is een netwerk bekend om kwalitatief hoogwaardige verhalen en het maken van premium televisieseries als Orphan Black. En voor ons is dit een perfecte gelegenheid om onze programmering activa te gebruiken om het bereik van deze kwaliteitsserie uit te breiden."

Onderstaand een nieuwe trailer van seizoen drie van Orphan Black:
Video on youtube


Seizoen 3 van Orphan Black stort de kloon zusters in een onverwacht avontuur als ze beseffen dat ze niet alleen zijn. Net toen ze dachten dat ze wisten wie hun vijanden en bondgenoten waren, onthult het derde seizoen dat onze klonen kwetsbaarder zijn dan ooit tevoren.

Er zijn geruchten dat het derde seizoen van Orphan Black op 10 juni te zien zal zijn op Netflix Nederland, maar helaas heeft MijnSerie dat niet kunnen bevestigen. We houden je uiteraard op de hoogte als er hier meer over bekend is.

Verheug jij je op het derde seizoen van Orphan Black?

Vorige aflevering
To Right the Wrongs of Many
To Right the Wrongs of Many
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Inna1989
03 maa 2015 16:56 -
Seizoen 3 wil ik wel zien, alleen wacht ik dan dat ze het vertaald hebben in het Nederlands, of op DVD.
Want die zenders heb ik helaas niet, en Netflix heb ik ook niet.
Reageer
avatar_JanWillemK
03 maa 2015 17:40 -
Super vet dat ze het gaan uitzenden op alle zenders. Maar toch zal het niet vele nieuwe kijkers gaan trekken. Het is toch iets raars om pas in het 3e seizoen erin te stappen.
Je wint er uiteindelijk wel kijkers mee, maar veel zal het niet zijn denk ik.
Reageer
Orphan Black