Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Agenda's paraat; Orange Is the New Black komt terug in juni

Pak je agenda of kalender en een rode markeerstift er maar bij want Netflix heeft datums bekend gemaakt van vier originele Netflix series en een paar specials.

De hitserie Orange Is the New Black zal op 12 juni bij Netflix terugkeren. De dames en heren van Orange Is the New Black zullen alweer voor het derde jaar in de gevangenis verblijven. De serie heeft inmiddels vele prijzen in de wacht heeft gesleept, waaronder de SAG, AFI en Emmy’s. Of Orange Is the New Black dit jaar weer Emmy’s zal gaan winnen is afwachten nu de regels bij deze prijs drastisch zijn veranderd.

De nieuwe Canadese sciencefiction serie Between zal in mei in première gaan. Between gaat over Wiley Day, (Jennette McCurdy, Sam & Cat) een zwangere tiener en dochter van een minister die woont in Pretty Lake. Maar Pretty Lake is niet zo mooi want het moet omgaan met een mysterieuze ziekte die iedereen boven de leeftijd van 21 heeft gedood. Andere castleden zijn; Jesse Carere, Jack Murray, Justin Kelly, Jim Watson, Wesley Morgan, Michael Reventar, Kyle Mac, Ryan Allen en Michael Boisvert. Between is momenteel ingepland voor één seizoen met zes afleveringen die één uur duren.

Sense8 zal op 5 juni van start gaan en verteld het verhaal van een groep personen over de hele wereld die plots mentaal verbonden zijn. Samen moeten zij een manier vinden om te overleven, terwijl ze opgejaagd worden door degenen die denken dat zij een gevaar vormen voor de wereldorde.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp is een satirische komedie wat een vervolg is op de gelijknamige film uit 2001. De serie zal acht afleveringen gaan krijgen en Netflix zal de serie op 17 juli gaan uitzenden.

Netflix heeft ook een paar stand-up komedie specials op het programma staan:
Chris D’Elia: Incorrigible – 17 april
Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine) – 22 mei
What Happened, Miss Simone – 26 juni

Over Narcos, het verhaal over het leven en de dood van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar, en de Spaanstalige komedie Club de Cuervos, zijn nog geen datums bekend gemaakt.

Nog even alles van de Netflix originele series op een rijtje:
Between – mei 2015
Sense8 – 5 juni 2015
Orange Is the New Black – 12 juni
Wet Hot American Summer: First Day of Camp – 17 juli

Ga jij kijken naar het derde seizoen van Orange Is the New Black? Wat denk jij van Between en Sense8, zet je die op je kijklijstje of juist niet?

Vorige aflevering
Here's Where We Get Off
Here's Where We Get Off
07x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_linniepinnie666
04 maa 2015 19:46 -
Eindelijk!!!
Reageer
Orange Is the New Black