Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW herfst/winterschema 2016-2017

The CW herfst/winterschema 2016-2017

Als laatste van de vijf grote zenders is The CW aan de beurt. The CW is de kleinste zender van de vijf en hun schema loopt van maandag tot en met vrijdag.

Net als bij ABC, CBS, FOX en NBC hebben we weer alles voor je op een rijtje gezet en waar mogelijk een beschrijving en promo of trailer bijgevoegd van de nieuwe series op The CW.

Maandag
20.00 – Supergirl (overgevlogen van CBS)
21.00 – Jane the Virgin

Dinsdag
20.00 – The Flash (2014)
21.00 – No Tomorrow (nieuw)

Woensdag
20.00 – Arrow
21.00 – Frequency (nieuw)

Donderdag
20.00 – DC's Legends of Tomorrow
21.00 – Supernatural (nieuwe tijd)

Vrijdag
20.00 – The Vampire Diaries
21.00 – Crazy Ex-Girlfriend (nieuwe tijd)

Supergirl
DC Comic karakter Supergirl is overgevlogen van CBS naar The CW. Dat betekend weer een cross-over met de andere DC Comic superhelden en dit keer een hele grote cross-over, tussen The Flash, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow. The CW baas Mark Pedowitz vertelde het volgende over deze mega cross-over: ”Stel je eens voor hoe onze superhelden cross-over aflevering er in december uit gaat zien, het zal de grootste zijn die we ooit hebben gemaakt.”
Video on youtube


No Tomorrow
Wanneer Evie Callahan, die een manager van een groot distributie bedrijf is en nooit risico’s durft te nemen, verliefd wordt op Xavier Holiiday, die het beste van het leven maakt omdat hij denkt dat de Apocalyps eraan komt, trekken ze de wereld over om allebei hun eigen bucket list af te vinken, met grappige resultaten. Castleden zijn onder andere: Tori Anderson, Joshua Sasse, Jesse Rath en Amy Pietz.
Video on youtube


Frequency
Detective Raimy Sullivan heeft altijd willen bewijzen dat ze niet op haar vader lijkt. Nu jaren nadat hij is vermoord toen hij undercover was, komt ze erachter dat ze met haar overleden vader kan praten. Ze ontwikkelt een geheel nieuwe relatie met hem en terwijl ze samen werken aan een onoplosbare moordzaak krijgen ze te maken met onbedoelde gevolgen van het zogeheten ''Butterfly Effect''. Castleden zijn onder andere: Peyton List, Riley Smith Devin Kelley, Anthony Ruivivar en Mekhi Phifer.
Video on youtube


Ga jij kijken naar Supergirl of naar één van de andere nieuwe series?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

CC11
CC11 20 mei 2016, 10:48
Ik denk dat ik Supergirl, voor ik er aan zal beginnen want moet zelfs de pilot nog zien, de bons ga geven want cross-overs beginnen me langzaam de strot uit te komen.
Komt nog bij dat ik Flash en Arrow heel lang geleden al op straat had gezet wegens barslecht dus die wil ik zeker niet in een cross-over en DC is ook niet echt goed te noemen dus die gaat er zeer binnenkort ook uit.

Al bij al komt haar overgang me goed uit want ik moet dringend een aantal series beginnen schrappen.

Een nieuwe "Last Man on Earth" (nog zo'n drama) hoef ik helemaal niet, dus die laat ik zeker voorbij gaan.

Blijft enkel "Frequency", al is dit ook reeds eerder voorgedaan in een gelijknamige film uit 2000 met Dennis Quaid.
Misschien goed voor één niet al te lang seizoen maar veel meer zie ik er eerlijk gezegd niet in.

Gelukkig hebben ze "Jane The Virgin" en "Crazy Ex-Girlfriend" nog bij CW al moet ik voor beide dames ook nog een hele inhaalbeweging maken om terug helemaal bij te zijn.
winthoos
winthoos 20 mei 2016, 10:55
Supergirl had ik al min of meer opgegeven, maar ik waag later nog een poging. Frequency ga ik sowieso volgen en ook No tomorrow.
JanWillemK
JanWillemK 20 mei 2016, 18:48
Wat een slechte trailers, het zijn eerder teasers.. Slap en te kort.
Deze series laat ik aan me voorbij gaan.
Log in om een reactie achter te laten