Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 24

Weekoverzicht 24

Wie heeft ondanks het weer het hele weekend besteed om te kijken naar het derde seizoen van Orange Is the New Black? En heb je dan tussen door even de tijd genomen om te kijken naar de seizoenfinale van Game of Thrones? Het wachten op het zesde seizoen wordt misschien wel verzacht door alle zomerseries en het nieuwe herfst/winter seizoen. CBS en ABC hebben in ieder geval hun herfstschema al bekend gemaakt. Voor ons is het tijd om het weekoverzicht van 8 juni tot en met 14 juni bekend te maken.

Series
Ben 10
The Cable Outlet, deel van Time Warner’s Turner, is van plan om een nieuwe versie van de populaire animatieserie Ben10, die in 2006 in première ging, nieuw leven in te blazen. Ben 10 draait om de 10-jarige Ben Tennyson die een buitenaardse capsule met daarin een vreemd horlogeachtig apparaat vindt, dat zich meteen vasthecht aan zijn pols. Dit apparaat, genaamd de Omnitrix, stelt hem in staat om te veranderen in tien verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden. Cartoon Network Studios zal de nieuwe serie gaan produceren om bij Cartoon Network International Channels in de herfst van 2016 van start te gaan. In Noord-Amerika gaat Ben 10 in 2017 van start.

Constantine
- Onofficieel hadden we de serie Constantine allang ten grave gedragen, maar nu kunnen we het officieel doen. Constantine ligt inmiddels op het kerkhof van gecancelde series. Showrunner Daniel Cerone heeft aangekondigd dat het sprookje uit is. Het zoeken naar een nieuw tehuis voor Constantine is mislukt.

Drifters
- Drifters, de Britse komedieserie bij E4, zal later dit jaar terugkeren met een derde seizoen. Bedenker en actrice Jessica Knappett heeft deze vernieuwing bevestigd. Rachel Springett, Channel 4 Comedy Commissioning Editor, zei het volgende: “Jessica is een uitzonderlijk talent en wij zijn blij om nog een derde seizoen van Drifters met haar te mogen maken. Wij kijken uit naar de chaos en hilariteit Jessica dit keer voor ons en de meiden in petto heeft.”

Elementary
- John Noble komt de cast van Elementary in het vierde seizoen versterken!

Episodes
- Episodes krijgt een vijfde seizoen van Showtime.

Gilmore Girls
- Heel even waren er geruchten dat de serie Gilmore Girls nieuw leven ingeblazen zou worden. Maar bedenker Amy Sherman-Palladino heeft alle hoop, voor nu, de grond in geboord: “Er staat niets op stapel op dit moment. Als het ooit al een keer gaat gebeuren, beloof ik, dat we het goed zullen doen. Niemand hier haat elkaar en dat is erg belangrijk. Er moet van alles juist zijn, het juiste format, de juiste timing, het moeten worden vereerd op een bepaalde manier. En als het ooit eens langs gaat komen zullen we er allemaal aan mee gaan doen.”

Power
- Deze serie krijgt een derde seizoen!

Power Ranger
- Saban heeft officieel de actieserie Power Ranger vernieuwd met een 23ste seizoen. De subtitel zal Dino Supercharge gaan heten. Power Ranger Dino Supercharge zal in het begin van 2016 bij Nickelodeon van start gaan.

ReBoot
- De Canadese animatieserie ReBoot krijgt een reboot. Dit keer wordt ReBoot een live-action hybride serie. De serie zal ReBoot: The Guardian Code gaan heten. Corus Entertaiment heeft toestemming gegeven aan Mainframe Entertainment om 26 afleveringen van een half uur te gaan maken. “We zijn heel blij om samen met Mainframe, een spannende bewerkte versie van de klassieke animatie serie, terug te brengen naar Corus Entertainment,” zei Jamie Piekarz, Directeur van Content Corus Kids.

Sense8
- De meningen over de Netflix Original Series lopen nogal uit een. Maar één ding is wel duidelijk Sense8 is drie dagen na de start op 5 juni meer dan 500.000 illegaal gedownload. Voor Netflix dus meer dan genoeg redenen om, na een merendeel aan positieve reactie, te overwegen om de serie te vernieuwen met een tweede seizoen.

The Last Leg
- Channel 4 heeft de komische talk show The Last Leg vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal beginnen na drie speciale verkiezingsafleveringen. De elf afleveringen van het zesde seizoen met Adam Hills, Josh Widdicombe en Alex Brooker zal op vrijdag 26 juni van start gaan.

The Only Way is Essex
- Zoals het er nu uitziet zal de Britse serie van ITV2 tot zeker 2017 doorgaan. De serie is vernieuwd met zes seizoenen. Dit bericht over The Only Way is Essex is de wereld ingestuurd: “TOWIE fans rejoice! The ITVBe saga will run until the beginning of 2017 at the very least — with producers declaring it as important as Corrie…”

Workaholics
- De Workaholics zijn nog niet uitgewerkt. Comedy Central heeft de komedie vernieuwd met een zesde seizoen. Kijk hieronder naar de video waarin Anders Holm het goede nieuws bevestigd:
Video on youtube


Omroepen, Netwerken en Streamingdiensten
ABC Family
- ABC Family heeft een verandering aangebracht in haar zomerschema. Het tweede seizoen van Chasing Life zal op 6 juli van start gaan in plaatst van 17 augustus. En de nieuwe ongescripte serie Monica the Medium zal op 17 augustus in première gaan en niet op 13 juli. De rest van ABC Family zomerschema blijft onveranderd

- Start en premièredatums: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Hier de data van ABC!

CBS
- Het lijkt erop dat CBS grote opruiming gaat houden voordat ze met hun herfst/winterschema gaan beginnen. CBS heeft aangekondigd dat ze de overgebleven afleveringen van de gecancelde serie The Millers en The McCarthys op de zaterdagavond in juli gaan uitzenden. Er zijn nog zes afleveringen te gaan voor The Millers en die zullen met twee tegelijk op 4, 11 en 18 juli worden uitgezonden. Van The McCarthys zijn er nog vier afleveringen over en die worden ook met twee tegelijk op 4 en 11 juli uitgezonden.

- Ook CBS heeft haar overzicht prijsgegeven!

Netflix
- Netflix maakte deze week bekend dat het drie nieuwe series gaat introduceren. Lees hier welke series de populaire streamingsdienst voor je in petto heeft!

Overlijdensberichten
Sir Christopher Lee
- De boomlange acteur/zanger/schrijver die bijna altijd de schurk speelde is niet meer. Sir Christopher Lee, een cultheld, is op 93 jarige leeftijd overleden.

Mary Ellen Trainor
- Actrice Mary Ellen Trainor is 20 mei 2015 overleden. De karakter actrice speelde haar eerste rol in 1983 in Cheers. Daarna heeft ze gastrollen en terugkerende rollen gehad in series als Remington Steele, Parker Lewis Can't Lose, Relativity en Roswell. Haar laatste rol was in de televisiefilm McBride: Requiem uit 2008. Marie Ellen Trainor is 62 jaar geworden en wordt overleefd door één zoon.

Prijsvragen
Beck
- Tot dinsdag maak je kans op het vijfde deel van Beck. Wees er dus snel bij.

Suits
- Tot en met woensdag maak je kans op het vierde seizoen van de advocatenserie Suits! Pak nog snel je kans.

En zo druppelt er toch af en toe nog een vernieuwing of cancelering binnen. En het kan aan ons liggen maar is dit jaar het tijdperk begonnen van vele series, die reeds lang begraven liggen op het kerkhof van gecancelde series, weer op te graven en nieuw leven in te blazen? Misschien is de tijd er nu rijp voor en zit de serie fan te wachten op allerlei oude series in een nieuw jasje, of toch niet? De tijd zal het leren. Voor nu is het tijd om dit weekoverzicht af te sluiten met een laatste herinnering voor je serieagenda: op dinsdag 16 juni begint seizoen 6A van Rizzoli & Isles en op Vaderdag zondag 21 juni het langverwachte tweede seizoen van True Detectives en ook op zondag het tweede seizoen van The Last Ship. Weer of geen weer, Vaderdag of geen Vaderdag, wij gaan kijken.

Met overzichtelijke groet

Niek en Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

monique1963
monique1963 15 juni 2015, 13:20
Zo jammer dat Constantine is gecanceld.. en Sense8,,tja ik moest door de 1e 3 afleveringen heen en nu ben ik verkocht :)... fijn een 2e seizoen!
Mandy1966
Mandy1966 15 juni 2015, 14:09
Hallo Monique,

Sense8 is nog niet officieel vernieuwd, maar maakt zeker een hele goede kans met deze cijfers ;-)

Groetjes Mandy
anonymous
anonymous 15 juni 2015, 14:22
Ik ben al aan het wachten op season 4 van OITNB . toch jammer dat er steeds een jaar tussen de seizoenen zit...
JanWillemK
JanWillemK 15 juni 2015, 15:22
Mocht er ooit nog iets gebeuren met de Gilmore Girls dan zullen een hoop mensen heel blij worden, ik inclusief. Kom maar op!
manon_loves_series
manon_loves_series 15 juni 2015, 20:04
als ze een serie terug nieuw leven mogen inblazen dan heb ik het liefst the lying game. Het was echt zonde dat die gestopt is.
LadySkull
LadySkull 15 juni 2015, 22:22
Er ligt een verhaallijn van 5 seizoenen voor Sense8, waar de acteurs ook voor getekend hebben. Van mij mag die wel 5 seizoenen door gaan hoor. Misschien is het script niet altijd even goed, maar ik vermaak me prima met deze serie.
Log in om een reactie achter te laten