Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuws overzicht week 10

Nieuws overzicht week 10

Er is een hoop gebeurd de afgelopen week in TV land. MijnSerie.nl rapporteert alle grote nieuwsberichten meteen, maar dat wil niet zeggen dat er geen kleine berichten zijn. Hier presenteert MijnSerie wekelijks de niet eerder berichte ontwikkelingen van jouw favoriete series. Deze week hebben we een Game of Thrones mixtape, twee sexy scènes en de terugkeer van Lindsay Lohan.

Bekende Gezichten
- True Bloods Tara Buck heeft een vaste aanstelling gekregen voor het allerlaatste seizoen van de HBO serie. Buck speelt al sinds seizoen 1 de barvrouw van Fangtasia, Ginger.
- Het enige wat je hoeft te doen voor een gastrol in Two and a Half Men is trouwen met Ashton Kutcher. Helaas was voormalig That 70’s Show castlid Mila Kunis ons allemaal voor en zal zij nu te zien zijn in een aflevering dit seizoen. Kunis speelt een vrijgevochten reiziger die op eens voor Waldens deur staat. Dat moet niet makkelijk zijn voor de voormalig bachelor die op het punt staat om zijn vriendin ten huwelijk te vragen.
- Richard Alpert en Ben Linus gaan weer ruzie maken! Of niet. In ieder geval is Nestor Carbonell gecast in een aflevering van Person of Interest. De hit serie waarin voormalig Lost-collega Michael Emerson de hoofdrol speelt. Carbonell zal een openbaar aanklager spelen wiens nummer door de machine wordt uitgespuwd.
- Dit is voor fans uit Brazilië: Wagner Moura is gecast in een nieuwe Netflix serie. Moura is een grote ster in Brazilië en maakte vorig jaar de overstap naar Hollywood met de film Elysium. Nu is hij gecast als niemand minder dan Pablo Escobar. De dertiendelige serie zal zich richten op het drugskartel tussen de Verenigde Staten, Mexico en Colombia. Prince of Persia schrijvers Doug Miro en Carlo Bernard zijn verantwoordelijk voor deze Engels- en Spaanstalige serie. Het is nog niet bekend wanneer Netflix de serie online zet.
- Lindsay Lohan heeft haar match gevonden. Ze heeft een gastrol in 2 Broke Girls. Daar speelt ze Claire Guinness, een aanstaande bruid die Max en Caroline vraagt of zij haar bruidstaart willen bakken. Lohan is langzaam in haar retour in Hollywood na jaren van tabloid-waardige escapades. De voormalig tienerster speelde onlangs in Anger Management. De 2 Broke Girls aflevering staat gepland voor 14 april in Amerika.
- FOX’s nieuwe serie Gotham heeft de cast compleet, zo lijkt het. David Mazouz (Touch) en Camren Bicondova (Girlhouse) zijn gecast als de jonge Bruce Wayne en Selina Kyle. Eerder werden legendarische rollen als detective James Gordon (Benjamin McKenzie) en Alfred Pennyworth (Sean Pertwee) gecast. Producent WBTV benadrukt dat de serie vooral over Gordon zal gaan en minder over de jonge jaren van Batman. De serie, die al besteld is, zal in het najaar te zien zijn.

Niet voor TV
- De serie Reign (2013) choqueert weer. Zender The CW heeft besloten een “sexy” versie van de aflevering van afgelopen donderdag online te zetten. Het gaat om twee seksscènes die te heet waren voor televisie. Het is logisch dat een zender als The CW de jongere, gevoelige kijkers (en daarmee de bond van ouders die meekijkt) wil ontzien. Het is opvallend dat de twee ongepaste scènes wel online gezet worden. Nederlanders kunnen de Amerikaanse website helaas niet bereiken, maar mocht Reign de overstap maken naar ons land dan zullen de scènes waarschijnlijk wel op TV uitgezonden worden.

Een lied van hip-hop en reggae
- HBO heeft een mixtape uitgebracht van Game of Thrones. Hier staat niet de score op van componist Ramin Djawadi of The Nationals ijzige Rains of Castamere. Het is een CD waar tien nummers op staan van hip-hop en reggae artiesten die geïnspireerd zijn door de gevechten en machtsvertoningen in de serie. Bestaande artiesten Wale, Big Boi, Common en Daddy Yankee schreven nummers, evenals nieuwkomers Snow Tha Product, Bodega Bamz en Magazeen.

Nieuwe series
- USA (de zender, niet het land) heeft groen licht gegeven aan een nog ongetitelde serie van Sean Jablonski. Eerder was Glades speler Matt Passmore al gecast in de pilot. De drama serie over een gecompliceerd huwelijk zal tien afleveringen bevatten. Passmore speelt een investeerder die er per ongeluk achter komt dat zijn vrouw bezig is geweest met een escort. Jablonski overzag eerder het eerste seizoen van de hit Suits. Samen met Russ Krasnoff (Community) maakt Jablonski deze serie die deze zomer in première zal gaan bij USA (de zender én het land).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Bo0809
Bo0809 9 maart 2014, 14:18
Als je op Google even zoekt naar de twee scenes van Reign vind je ze wel! Ik vond ze helemaal niet té sexy. Eigenlijk zag ik weinig verschil met de "echte" scenes. Maar ach, het blijft Amerika hè..
JessicaD
JessicaD 9 maart 2014, 19:58
Ik moet de nieuwste van Reign nog steeds zien! Echt een goede serie =).
Log in om een reactie achter te laten