Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Producent Game of Thrones werkt aan nieuwe serie

Producent Game of Thrones werkt aan nieuwe serie

Frank Doegler, producent van Game of Thrones, en Jonathan Stamp, producer van Rome, gaan samen een nieuwe serie produceren. Dit maakte Beta Film zondag bekend op de Mipcom-conferentie in Cannes.

The Perished Land, zoals de nieuwe serie moet gaan heten, speelt zich af in het fictieve land Talanton en moet een kruising gaan worden tussen Avatar en Lord of the Rings. In het land leven verschillende stammen en er gebeuren bovennatuurlijke dingen. Talanton heeft zo zijn eigen oorlogen, dictaturen en verschillende religies. De serie moet een rauwe en sensuele uitstraling krijgen. Het eerste seizoen zal 12 afleveringen krijgen en zal in 2017 op tv verschijnen.

Of HBO The Perished land zal gaan uitzenden is niet bekend gemaakt.

De cast van Game of Thrones tijdens de 2015 Emmy's:
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 5 oktober 2015, 16:35
kijk er al naar uit ;-)
Timmetje
Timmetje 6 oktober 2015, 22:16
Klink tof! 2017 is nog wel lang wachten, waarom nu al dit lekkermakertje?
JanWillemK
JanWillemK 7 oktober 2015, 08:25
Promotie is alles, maakt niet uit hoe vroeg ze ermee beginnen. HBO wil natuurlijk dat er nu al over gepraat gaat worden over de nieuwe serie zodat mensen extra zin hebben om te serie te gaan kijken wanneer deze uiteindelijk uit gaat komen.
Op zich niet verkeerd, ik ken zat goede series waarvoor er zeer weinig is gepromoot en zodoende snel aan een einde komen of erg ondergewaardeerd zijn.
Log in om een reactie achter te laten