Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Spinoff The Walking Dead heet Fear the Walking Dead

Spinoff The Walking Dead heet Fear the Walking Dead

Oke, dit had wellicht wat creatiever gekund… Je kunt je afvragen of dit niet misschien iets te veel van het goede is. AMC heeft namelijk de titel van de spinoff van The Walking Dead bekend gemaakt: de serie gaat... Fear the Walking Dead heten. AMC heeft nog niet officieel bekend gemaakt wanneer de serie in première gaat, maar het netwerk gaf wel aan dat de serie binnen 24 uur na de Amerikaanse première in meer dan 115 andere landen in première gaat. Iets wat te verwachten was voor een project dat gelinkt is aan de meest bekeken televisieserie.

Eerder deze maand kreeg Fear the Walking Dead al een bestelling van twee seizoenen van AMC. Hetzelfde overkwam de spinoff van Breaking Bad: Better Call Saul. Het eerste seizoen van Fear the Walking Dead zal bestaan uit zes afleveringen, wat het eerste seizoen gelijk maakt aan het eerste seizoen van The Walking Dead. Waarschijnlijk debuteert de serie in de late zomer, zodat de serie als inleiding kan dienen voor het zesde seizoen van de moederserie. Het tweede seizoen, wat vermoedelijk een regulier seizoen zal worden, zal uitgezonden worden in 2016.

Fear the Walking Dead is gesitueerd in Los Angeles en in de serie staan nieuwe verhaallijnen en personages centraal. Er zijn rollen weggelegd voor Cliff Curtis (Gang Related), Kim Dickens (Deadwood), Frank Dillane en Alycia Debnam Carey. De serie wordt geproduceerd door dezelfde mensen achter The Walking Dead. Dave Erickson, die samen met Robert Kirkman de pilot schreef, zal fungeren als showrunner. De pilot wordt geregisseerd door Adam Davidson.

Wat vinden jullie van de titel: inspiratieloos of goed bedacht? Hoe dan ook gaan wij deze serie, natuurlijk, allemaal kijken! Of slaat er iemand over?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (17)

Nelis076
Nelis076 30 maart 2015, 12:20
Ga hem zeker een kans geven.....alleen de naam, tja die had wel wat origineler mogen zijn
wwimm
wwimm 30 maart 2015, 14:55
Gaat het ook zeker een kans geven... Hoop wel dat het beter uitpakt als Better Call Saul daar vind ik weinig aan.. Ben benieuwd
Linda1969
Linda1969 3 april 2015, 11:33
zo mee eens, die heb na 5 min al afgezet en afgemeld als "ga ik volgen"
heplam
heplam 30 maart 2015, 15:23
Yep nu dit een losstaand verhaal vormt ten op zichte van The Walking dead die toch de comics volgt lijkt me dit wel interessant om te kijken wat ze hiervan gaan maken.
bartvanvliet
bartvanvliet 30 maart 2015, 15:25
Er is alleen een foutje in het bericht want het speelt zich niet af in vancouver maar in los angeles!!
Kijk de trailer maar
Mandy1966
Mandy1966 30 maart 2015, 16:55
Je hebt gelijk Bart, het speelt zich in LA af ;-) Ik heb al gemaild of dat veranderd kan worden ;-)
anonymous
anonymous 30 maart 2015, 18:51
De serie wordt gefilmd in Vancouver, dat door moet gaan voor Los Angeles. De serie speelt zich dus idd af in Los Angeles
anonymous
anonymous 31 maart 2015, 08:57
Het is aangepast.
alexanderleveld
alexanderleveld 31 maart 2015, 18:04
In combinatie met een erg goede seizoenfinale van seizoen 5, heb ik erg zin in deze spin-off. Het lijkt mij erg interessat om te zien hoe het virus is ontstaan, terwijl in de The Walking Dead zelf vooral de gevolgen ziet en hoe de nieuwe wereld zich vormt. Voor het eerst sinds deze serie is begonnen kanik niet wachten op het volgende seizoen en de spin off!
anonymous
anonymous 31 maart 2015, 18:43
Ja, idd. Dit was veruit, maar dan ook veruit (zover dat je het niet meer kunt zien, het beste seizoen tot nu toe. Ik had ook niet gedacht dat ik weer zou uitkijken naar een seizoen van The Walking Dead, maar ik ben er klaar voor.
JanWillemK
JanWillemK 1 april 2015, 12:19
Is er überhaupt al bekend wat de verhaallijn zou zijn, of in ieder geval welke richting ze op willen gaan? Ik hoef niet weer een serie te zien waar de verhaallijn bijna hetzelfde is alleen dan met een andere cast.

Ben ik de enige die de seizoensfinale van seizeen 5 belachelijk vond en het absoluut geen seizoensinfale vond? Het was prima voor een normale aflevering maar niet voor een seizoensfinale.
alexanderleveld
alexanderleveld 1 april 2015, 16:32
Ik ben wel benieuwd waarom je de seizoensfinale belachelijk vond. Voor mij viel juist de puzzel in elkaar en zag ik voor het eerst echt hoe ver de overlevenden zijn gekomen en zeker hoe ze vooral veranderd zijn!
JanWillemK
JanWillemK 1 april 2015, 17:11
Voor een normale aflevering zou dit voldoende zijn, voor een seizoensfinale zeker niet. Helemaal omdat deze aflevering zo omhoog gehyped werd door de crew van de show. Het was gewoon slappe hap voor een finale.
Het enige stukje dat leuk was, waren de laatste 5 minuten van de aflevering waar Rick vocht met de zombies, die gozer door ze kop schoot en dat Morgan letterlijk aan kwam waaien. De rest was saai, langdradig en niet interessant genoeg.

Misschien dat ik wel teveel verwacht van de serie. Het is zo een mooi concept en toch weten ze het verhaal zo uit te rekken dat het saai word.
alexanderleveld
alexanderleveld 1 april 2015, 17:55
Ik ben het zeker eens met het feit at deze aflevering behoord opgehyped was, maar voor mij maakte het lijntje van Rick en Morgan door de aflevering het meeste wel goed. Het gaf in ieder geval een goede opzet voor de rest van de serie, maar verder ben ik het met je eens dat de serie aardig opgerekt word, waardoor er zwakke afleveringen tussen zitten.
anonymous
anonymous 1 april 2015, 23:59
De serie wordt idd opgerekt, maar eerlijk; hadden jullie anders verwacht met een serie die zo succesvol is. Deze serie gaat door totdat mensen er letterlijk ziek van worden. Een serie die zo groot is als deze zal nooit iedereen tevreden kunnen stellen. Sommigen kijken voor de zombies en sommigen kijken weer voor karakterontwikkeling. Schort het teveel aan een van beide elementen, dan heb je dus een probleem met een van de twee groepen. De mensen die kijken voor de zombies kan ik, persoonlijk, allang niet meer serieus nemen. Wij hebben inmiddels al zoveel zombies voorbij zien komen en op zoveel manieren dood zien gaan, dat er totaal geen enkele (maar dan ook geen enkele) dreiging van hen meer uitgaat.

Ik denk idd dat Dubstep teveel verwacht van deze serie en dat mag. Maar, misschien wordt het dan tijd om te accepteren dat wat jij zoekt niet aanwezig is in deze serie. Ik heb, bijvoorbeeld, allang geaccepteerd dat ik, waarschijnlijk, altijd bepaalde problemen zal hebben met deze serie. Het kan vrij goed zijn, maar is dat de meeste seizoenen te weinig geweest. Wat betreft de seizoensfinale: de seizoensfinale was zeker niet hoogstaand, maar het was absoluut geen slechte aflevering. Ook ik had, echter, het idee dat het meer leek op een reguliere aflevering dan een finale van een seizoen. Hoewel, er wel redelijk werd toe gebouwd naar waar de serie in het volgende seizoen naar toe wilt. Dus wat dat betreft was de aflevering redelijk geslaagd. Maar top, nee dat zeker niet.
anonymous
anonymous 1 april 2015, 19:43
Nice, Zeker aan beginnen!
anonymous
anonymous 20 juni 2015, 17:23
Ben altijd een beetje bang voor spin-offs van Goed lopende series,vaak loopt het uit op een teleurstelling en oogt het goedkoop om winst te willen verkrijgen van het origineel. 8
Ik zal de pilot wel kijken om te zien wat ze willen bereiken met deze serie ( mijn mening )
Log in om een reactie achter te laten