Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 7

"It's Showtime everybody. Showtime"

Fear The Walking Dead

Hoewel ik elke week trouw kijk, is Fear The Walking Dead voor mij een overbodige serie. Aan grote broer The Walking Dead hebben we meer dan genoeg.

Fear The Walking Dead speelt zich af voor het eerste seizoen van The Walking Dead, toen Rick wakker werd in het ziekenhuis. Daardoor weet de trouwe kijker al heel veel van de zombie Apocalyps af. Eigenlijk te veel om Fear The Walking Dead te kunnen rechtvaardigen. Je kunt je daarom af en toe doodergeren aan de reacties van de karakters in Fear The Walking Dead, omdat zij niet weten wat de fan allang weet.

Voor hun is het hele zombie gebeuren nieuw. Ze nemen dus onbegrijpelijke beslissingen en stapelen fout op fout. En dat maakt dat het eerste seizoen van Fear The Walking Dead grote ergernissen met zich meebrengt en het feit dat de acteurs nog niet hebben weten te overtuigen. Het eerste deel van het tweede seizoen maakt het eerste seizoen een beetje goed, maar nog steeds ben ik niet echt overtuigd.

Fear The Walking Dead zal nooit of te nimmer net zo goed of beter worden dan The Walking Dead, gewoon weg omdat het een serie is die eigenlijk het eerste seizoen van The Walking Dead nog eens dunnetjes, heel dunnetjes overdoet. Fear The Walking Dead zal nooit iets meer kunnen bijdrage aan de zombie Apocalyps voor de kijker.

Maar als fan van The Walking Dead blijf je kijken in de hoop dat de acteurs wel iets meer kunnen gaan bijdragen. En ik ben niet de enige die er zo over denkt. Ondanks het feit dat Fear The Walking Dead al is vernieuwd met een derde seizoen lopen de kijkers massaal weg. Van meer dan 10 miljoen kijkers tijdens de première aflevering naar iets meer dan 4 miljoen kijkers bij S02E05.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is John Lee Hooker – I’ll Believe I’ll Go Back Home

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

GoonerJenny
GoonerJenny 28 mei 2016, 19:12
Ben het helemaal eens, je blijft kijken in de hoop de spanning te voelen van TWD. Maar voor mij maakt het niet eens uit of personages dood zullen gaan. Ik heb niks met ze en vindt ze idd slecht spelen. De enige die me wat kan bekoren is Nick maar de rest nee.
Log in om een reactie achter te laten