Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
KIJKTIP: Unforgettable

KIJKTIP: Unforgettable

Poppy Montgomery
Vanavond, vrijdag 27 november, begint de serie die maar niet vergeten wil worden, Unforgettable. Het is alweer het vierde seizoen en dit keer gaat A&E de serie uitzenden. Unforgettable met Poppy Montgomery als de prachtige roodharige Carrie Wells en Dylan Walsh als Al Burns haar leidinggevende en later partner. Carrie lijdt aan de aandoening Hyperthymesia, je kan dus gewoon weg niets vergeten. En dat kan heel handig zijn als je poker speelt of rechercheur bent bij de New York politie.

Het eerste seizoen bij CBS had 22 afleveringen en ging op 20 september 2011 in première. Half mei 2012 besloot CBS de serie te cancelen. Maar daar kwam CBS weer op terug en op 28 juli 2013 keerde Unforgettable terug met een tweede seizoen van dertien afleveringen. En in september 2013 besloot CBS er ook een derde seizoen aan vast te plakken met eveneens dertien afleveringen. In oktober 2014 leek het erop dat het doek definitief was gevallen voor de onvergetelijke Carrie Wells.



Maar in februari 2015 kwam er goed nieuws voor alle fans van Unforgettable, A&E had de serie overgenomen van CBS en nieuw leven ingeblazen. En zo bleek Unforgettable onvergetelijke en onverwoestbaar te zijn. Het vierde seizoen zal ook dertien afleveringen krijgen en fans zullen eindelijk weten wie de man is die beweerde Carrie's echtgenoot te zijn aan het einde van het derde seizoen.

Unforgettable roept gemengde gevoelens op bij de critici. Op Metacritic krijgt de serie 57 van de 100 punten en op Rotten Tomatoes vindt 82 procent van het publiek de procedurele misdaadserie goed. Op IMDb zijn de cijfer redelijk positief 5,7 punten van de 10. MijnSerie lezers geven Unforgettable een gemiddelde score van 7,9 punten. Het derde en laatste seizoen bij CBS trok 6 miljoen kijkers gemiddeld. In 2011 werd Unforgettable genomineerd voor een People’s Choice Award.

* New York Post: “Veel goede misdaad-oplossend plezier.”
* Miami Herald: “Unforgettable is een eigenzinnige, boeiende kijk op politie-procedurele series die een hoofdbestanddeel waren van CBS schema de laatste decennia.”
* Newsday: “Unforgettable stond op niemands lijst als één van de te kijken series dit najaar, maar dat betekend niet dat het niet één van de betere series is. Het is.”
* MijnSerie: “Soms, heel soms zit er tussen de vele series een juweeltje. Een piepklein diamantje dat je niet meteen herkent maar het wel is. Unforgettable is een dergelijk juweeltje.”

Vanavond gaan direct twee afleveringen van start bij A&E, “Blast from the Past” en “Gut Check”. Ga jij kijken naar het nieuwe seizoen van Unforgettable?

Poppy Montgomery en Dylan Walsh
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Petertjuh4
Petertjuh4 27 november 2015, 12:21
Eerlijk gezegd nog nooit van deze serie gehoord. Klinkt wel interessant, zal de serie op mijn to watch lijstje zetten.
Mandy1966
Mandy1966 27 november 2015, 12:25
Ik zou de serie zeker een kans geven, lees mijn recensies maar dan snap je waarom ik dat zeg.
JanWillemK
JanWillemK 27 november 2015, 16:14
Ik ga wel kijken maar hoop dat dit seizoen nu in ieder geval een verhaallijn heeft, dat maakt het toch wat vermakelijker om naar te kijken.
Nienkepiene
Nienkepiene 29 november 2015, 13:38
Is altijd al een van mijn favoriete luchtige politieseries geweest. Als je van procedurals houdt, is het zeker de moeite waard!
Log in om een reactie achter te laten