Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mr Selfridge stopt na het vierde seizoen

ITV heeft Mr Selfridge net vernieuwd met een vierde seizoen, maar dat is geen goed nieuws voor alle fans van de serie. Volgens Amanda Abbington zal het vierde seizoen ook de laatste zijn.

"Ik kom zeker terug om het karakter Miss Mardle er door heen te slepen... Het is het laatste seizoen, dus na dit doen wij het niet meer, en dat is werkelijk droevig omdat het een deel van mijn leven was voor vier jaar," aldus Abbington.

Op de vraag of Mr Selfridge een gelukkig einde gaat krijgen antwoordde Abbington het volgende:
“Ik ben er zeker van dat er meer hartzeer en een achtbaan van emoties voor Miss Mardle en mijnheer Groves in zullen zitten. Maar ik weet niet of het zeer gelukkig zal eindigen, wie weet? Ik heb de scripts nog niet gelezen. Ik hoop dat ze de zonsondergang tegemoet zullen rijden, maar ik denk niet dat dat zal gebeuren!"

Vind jij het terecht dat Mr Selfridge er na vier seizoenen mee ophoudt?

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_tweemaalh
17 apr 2015 15:10 -
Als ze het op zo'n manier aankondigen is het beter dan wanneer de serie abrupt gecanceld wordt, of wanneer het eindeloos lang uitgemolken wordt. Of het terecht is weet ik niet per se. Ik volg het zelf niet.
Reageer
avatar_anonymous
20 apr 2015 13:09 -
Wij kijken tot nu toe met veel plezier naar deze serie maar het houdt natuurlijk een keer op. Laten we hopen dat het einde geloofwaardig en acceptabel zal zijn.
Reageer
avatar_anonymous
28 apr 2015 17:32 -
Het is het levensverhaal van mr. Selfridge en zoals ik die ken, zal die niet veel verder gaan dan na de tweelingzusjes. Daarna is hij failliet gegaan en leefde hij als ik het goed heb zelf niet zo heel lang meer. Dus zou dan ook eigenlijk wel raar zijn als er nog een seizoen zou komen. Wel jammer, want het is echt een GEWELDIGE serie!!
Reageer
Mr Selfridge