Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

WGN America trekt de stekker uit Manhattan

Manhattan, een periodieke dramaserie die zich afspeelt in 1943 tijdens de historische gebeurtenis The Manhattan Project, krijgt geen derde seizoen bij WGN America. De serie trok, ondanks lovende critici, te weinig bekijks en bracht het netwerk zodoende te weinig geld in het laatje. Het is de eerste serie in de geschiedenis van het netwerk die vanwege lage kijkcijfers wordt beëindigd.

''Na een zorgvuldige overweging hebben we de moeilijke beslissing genomen om geen derde seizoen van Manhattan te bestellen'', zegt zenderbaas Matt Cherniss in een verklaring. ''We zijn trots op deze veelgeprezen serie en zijn diep teleurgesteld dat de show geen groter publiek kon trekken. Wij danken Sam Shaw en Thomas Schlamme, samen met de uitzonderlijke cast en crew, voor het maken van deze meesterlijke serie. We zijn de toegewijde fans even dankbaar voor het kijken naar Manhattan.''

Er keken gemiddeld 420 duizend mensen per aflevering naar de veel geprezen serie, waarin ook de Nederlandse actrice Katja Herbers een grote rol in speelde.

Vorige aflevering
Jupiter
Jupiter
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
05 feb 2016 19:09 -
Ik had het eerder al ergens gelezen en vind het zeer jammer dat ze stoppen want deze serie verdiende echt veel beter.
Reageer
Manhattan