Delen op social media

Hemlock Grove

7,4
Seriescore
498 stemmen
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Netflix
Looptijd:2013 - 2015 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Netflix
Genres:Actie, Horror, Avontuur
Hemlock Grove is een Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie gaat in première op 14 april 2013.

Hemlock Grove begint met de ontdekking van het verscheurde lijk van een jonge vrouw op de terreinen van de voormalige Godfrey-staalfabriek. De politie en de bewoners hebben enkele verdachten op het oog. Sommigen denken aan een ontsnapte man uit de White Tower, een biotechnologisch onderzoekscentrum gerund door de voormalige fabriekseigenaars. Anderen verdenken dan weer de 17-jarige zigeuner Peter, die bij zijn klasgenoten voortdurend opschept dat hij een weerwolf is. Tenslotte is er ook Roman Godfrey, de arrogante en sociopathische Godfrey-erfgenaam, wiens zus Shelley aan een monsterlijke ziekte lijdt en wiens moeder Olivia een ware controlefreak is. Peter en Roman beseffen dat ze de dader zelf moeten vinden om hun onschuld te bewijzen en beginnen samen te werken.
Meer lezen

Acteurs

Nieuws (13)

Populaire reacties (10)

avatar_Olga2000
17 nov 2013 14:29 -
Ik heb de serie nu volledig afgekeken. Ik moet toch zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben. Alleen al acteerprestaties van Famke Janssen zijn moeite waard om te kijken. Maar eigenlijk alles is sterk: plot, acteerprestaties, special effects. Wie de moordenaar is zag ik echt niet aankomen. Niet alle losse eindjes worden dichtgeknoopt, maar het maakt serie juist spannender. En je verlangt naar vervolg. Gelukkig wordt ook niet alles uitgelegd en uitgekauwd. Serie is voor een intelligente kijker met goede dosis verbeeldingsvermogens. Een absolute aanrader!
Reageer
avatar_gumstarr
01 jul 2013 19:19 -
Als American Horror Story, True Blood en Famke Janssen op het ritme van The Prodigy een liefdesbaby zouden produceren, dan heette het hoogstwaarschijnlijk Hemlock Grove.
Reageer
avatar_Franso
30 mrt 2013 17:58 -
http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=27914
Reageer
avatar_hipeykim
18 mrt 2016 23:53 -
toen ik de 1e aflevering startte dacht ik omg wat is dit voor serie toen ik de sex scene zag, vervolgens de scene op school dacht ik dit is saai, maar toen begon de actie bij de spoorbomen, ik dacht o dit ziet er toch veelbelovend uit. maar verder bleef ik de rest van de serie raar en saai vinden en totaal niet spannend. misschien dat ik ooit nog ga verder kijken om toch maar de hele serie aan mn kijkgeschiedenis te kunnen toevoegen, maar voorlopig zal dat niet zijn
Reageer
John Doe
Marc (gast)
11 jun 2015 02:14 -
Wat een geheimzinnigheid...wat een acteurs....wat een Horror....wat een goed verhaal :SCHITTERENDE reeks !
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
03x08
23 oktober 2015
03x09
23 oktober 2015
03x10
23 oktober 2015
Seizoen 1
0/13
Seizoen 2
0/10
Seizoen 3
0/10

Recensies (3)

6.5
Hemlock Grove – Seizoen 2
30 jul 2014
Mandy Gelling
Sommige monsters hoeven geen monsters te zijn om mij de stuipen op het lijf te jagen. Sommige monsters, en dan denk ik aan Shelley (Nicole Boivin), zijn zachtaardig, lief en vol met empathie. Maar andere monsters, zoals Dr. Pryce (Joel de la Fuente, Law & Order: Special Victims Unit), zijn...
6
Hemlock Grove - Seizoen 1
20 feb 2014
Mandy Gelling
Heel soms komen er van die series voorbij waarbij je gewoonweg niet weet wat je er mee moet. Hemlock Grove is een dergelijk serie. Voordat ik aan deze recensie begon had ik al vele recensies weggegooid en een paar slapeloze nachten gehad. Na lang aarzelen dan toch deze recensie. Waarbij ik niet...

Video's (15)

Hemlock Grove - The Final Chapter - Official Trailer - Netflix [HD]
Geplaatst op 8 oktober 2015, 22:07
Hemlock Grove - The Final Chapter - Official Trailer - Netflix [HD]
Hemlock Grove - The Final Chapter - Netflix [HD]
Geplaatst op 28 augustus 2015, 09:43
Hemlock Grove - The Final Chapter - Netflix [HD]

Kijkcijfers Amerika

Nog geen kijkcijfers bekend

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of word Fan!
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk