Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Daredevil-spin-off voor 'The Punisher'

Geheel verrast zullen de Daredevil-fans waarschijnlijk niet zijn. In het tweede seizoen van Daredevil draaide het verhaal veel om The Punisher, een ander soort vigilante dan Daredevil zelf. Daredevil zelf is officieel nog niet vernieuwd met een derde seizoen, maar een spin-off komt er sowieso.

Jon Bernthal (The Walking Dead), die de rol van The Punisher/Frank Caste speelt in Daredevil, gaf eerder al aan graag terug te willen keren in een eventueel derde seizoen. Of dat gaat gebeuren is nu nog maar de vraag nu Netflix heeft bevestigd om met een eigen Netflix Original te komen omtrent The Punisher. De producer is het brein achter de Hannibal-serie Steve Lightfoot.

Hoe denken jullie over deze nieuwe spin-off als samenwerking tussen Marvel en Netflix?
Vorige aflevering
A New Napkin
A New Napkin
03x13
Leuk?
14
1
Bekijk stemmen

Reacties (24)

avatar_sarlottje
29 apr 2016 21:33 -
Wordt wel wat denk ik!
Reageer
avatar_Sproet2jes
29 apr 2016 22:05 - 29 apr 2016 23:59
Lijkt mij ook wel wat, heb wat strips gelezen van the Punisher. En hoopte al dat daar een serie van gemaak zou worden, en nu gebeurd het.., Cool.!
En de samenwerking tussen Marvel en Netflix, zal wel los lopen, denk 'k.
Reageer
avatar_tweemaalh
29 apr 2016 23:08 -
Dit kan zeker gaaf worden. Ondanks dat ik het tweede seizoen iets minder vond dan het eerste, was The Punisher toch wel één van de hoogtepunten van dit seizoen. Deze ga ik in de gaten houden.
Reageer
avatar_RLS90
30 apr 2016 05:28 -
Ik vond het een boeiend personage, gespeeld door een zeer goede acteur. Dus ik ben er ook blij mee!
Reageer
avatar_mathijs92
30 apr 2016 09:58 -
Super! Naar mijn mening heeft hij het 2e seizoen het kijken waard gemaakt.
Reageer
avatar_Renze
30 apr 2016 12:01 -
Lijkt me wel tof, maar dat betekent dus dat er al zes Marvel series bij Netflix in de maak zijn :O (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en nu The Punisher). Hopelijk blijven ze allemaal van hoge kwaliteit, wat met een hoge kwantiteit vaak moeilijk is te waarborgen
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 12:57 -
Ik ben precies de enige die niet staat te springen bij Marvel/Netflix nieuws.
Jessica Jones bracht niet was er van verwacht werd, Daredevil 2.0 was vergeleken met het eerste seizoen ondermaats, dus waarom zou ik warm worden van een spin-off van iets dat zelf al bedroevend was ?
Reageer
avatar_Dore
30 apr 2016 13:32 -
Ik weet dat smaken verschillen, maar om nu te zeggen dat Jessica Jones niet bracht wat ervan verwacht werd dan heb je volgens mij de serie niet eens bekeken. Je hoeft het genre niet mooi te vinden, maar tot nu toe is de combi Netflix/Marvel een hele goede gebleken. En aangezien Jon Bernthal de rol van Punisher heel goed neerzette, kijk ik erg uit naar deze serie!!
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 14:15
Sommige mensen zijn nu eenmaal kritischer en anderen slikken gewoon alles wat op hen af komt.
Daar is op zich ook niks mis mee maar dat wil niet stellen dat iedereen jouw mening moet delen, net zo min als iemand het met mijn mening eens moet zijn.

Vergelijk het met Tarantino die morgen zijn stoelgang filmt; Die-hards zullen het nog steeds geweldig vinden want het is tenslotte Tarantino en het hoort volgens hen gewoon om al wat hij doet goed te vinden.
Ik denk ondertussen : "Weer een strontfilm", want voor mij heeft hij de laatste 15/20 jaar niets gebracht dat de hype rechtvaardigt.

En wees maar zeker dat ik JJ gezien heb, maar voor mij bleef het onder de verwachting.
Dus dan zeg ik dat gewoon, en ook al hoef ik dat niet geef ik er meestal nog een reden waarom ik dat vind.
Ik dacht niet dat daar iets mis mee is.

Wat niet weg neemt dat ik het heel fijn voor je vind dat jij wel grote fan bent en heel erg uitkijkt naar deze serie.
Reageer
avatar_Renze
30 apr 2016 15:33
Hmm, dan vraag ik me af wat je dan wel goed vind qua superhelden series? Want ook al is Jessica Jones misschien niet zo goed als Daredevil (seizoen 1 dan, heb seizoen 2 nog niet gezien), het is nog steeds wel stukken beter dan Agents of Shield/Arrow/Gotham (oftewel de overige superheldenseries op dit moment). Zijn er dan nog andere superheldenseries die beter zijn? Vind The Punisher trouwens een geweldige character dus ik hoop wel dat dit tof wordt, maar ga eerst nog even seizoen 2 van Daredevil kijken voordat ik weet of ik hyped moet zijn of niet
Reageer
avatar_alex3012
30 apr 2016 16:05
denk dat het echt persoon afhankelijk is.
arrow gotham en the flash staan bij mij boven aan
daarna daredevil en agents of shield
jessica jones vond ik ook best goed eigenlijk en de punisher kan ik pas beoordelen wanneer ik uberhaud seizoen 1 gezien heb.

en nu verwacht ik veel kritiek omdat ik dan misschien niet over kom als niet kritisch
maar als je iets niet leuk vind waarom kijk je het dan.

en kritisch ben ik wel vind het namelijk jammer dat laatste aflevering van arrow een grote fout zat.
tijd terug draaien kon wel dc legens of tommorow bijvb, of the flash die spontaan weer ze snelheid terug heb voor een aflevering van arrow die ook tijd kan veranderen.
wat eigenlijk ook niet klopt omdat arrow flash en dc legends of tommorow en supergirl allemaal zelfde tijd moeten spelen.

maar de genre is gewoon lekker weg kijkend en zoals bij elke serie moet je zo nu en dan foutje accepteren en niet te moeilijk over zijn,
en ieder zijn mening zal anders zijn maar ik hoop dat deze spinoff net zo goed als daredevil s1 of s2 is want dan zal ik deze ook kijken.


ik zou bijvb niet The Vampire Diaries kijken omdat het niet mijn smaak is
spreek btw niemand aan op zijn of haar reactie
maar ik zeg maar zo eerst kijken en dan beoordelen
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 16:46
Bijgewerkt op: 30 apr 2016 17:10
Wel Renze, het eerste seizoen van Daredevil was voor mij de beste serie van 2015, zonder meer.
Het tweede seizoen was gewoon ondermaats volgens mij.
Als je nog niet gekeken hebt, want de kans bestaat uiteraard dat iemand anders het wel goed vind, zou ik even wachten tot je het gezien hebt en pas daarna mijn commentaar (spoilers) lezen op de pagina van de serie.
Dan weet je meteen ook waarom ik het niet goed vond.
Maar smaak is keus en dat is niet meer dan normaal.

Zelfs met vrienden hier op de website waarmee mijn "oordeel" meestal overeenkomt met dat van hen, zit er ook wel eens iets tussen waar ik het niet mee eens ben.

Het is wel zo dat ik me mateloos kan storen aan dingen die niet kloppen in een serie, en gewoonlijk zijn het dan nog van die zaken die de meeste mensen helemaal niet opvallen.
Dat gaat van auto's die iemand overrijden en 13 seconden later tot stilstand komen terwijl op het volgende shot de wagen 2 meter verder staat, van defibrillators die meer stroom verbruiken dan een lichtsprong met een ruimteschip naar de andere kant van het heelal en vikings die op een halve dag van Scandinavië naar het zuiden van Engeland roeien om er maar een paar te noemen.
Ik bedoel maar, het kijkt lekker weg is niet genoeg voor mij. Het moet ook nog kunnen kloppen.
Net zoals ik (in mijn geval dan) nooit zou zeggen, omdat het Belgisch is vond ik het nog meevallen.
Troep blijft gewoon troep, de oorsprong is voor mij verder niet van belang.
Ik vind met het enorme aanbod van series dat we kunnen kijken mogen we best een beetje kieskeurig en kritisch zijn.
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 17:09
Natuurlijk is smaak afhankelijk van persoon tot persoon Alex3012, en gelukkig maar zou ik zeggen.

Waarom zou ik kritiek hebben op jou omdat jij iets goed vindt en ik datzelfde slecht ?
Van Arrow en The Flash ben ik zelfs niet door de pilots geraakt, maar als jij die leuk/goed/top vindt dan is dat prima voor mij en krijg je +1.

Ik vind het altijd jammer wanneer mensen zich persoonlijk aangevallen voelen als je iets
negatiefs zegt over een serie waarvan zij toevallig wel houden en jijzelf niet.

Ik kijk zelf ook bepaalde zaken waar het bij mij helemaal niet uitmaakt wat er verder gebeurt op het scherm, ik zal zelfs meer zeggen : Aangezien ik in verhouding met 99% van de leden op deze site enorm veel kijk (zomer +/- 250 uur, winter +/- 350 uur per maand), moet ik regelmatig zulke series inlassen en voor mij zijn dat comedies.

Verder ben ik kritischer voor bepaalde genres dan voor andere, wat niet wegneemt dat zelfs in science-fiction ik niet alles zo maar voor waar zou aannemen.
Dat is gewoon de manier waarop ik naar series kijk.
Reageer
avatar_Dore
30 apr 2016 15:56 -
Jammer dat je ( cc11 ) op deze manier reageert en een oordeel over mij geeft terwijl je mij helemaal niet kent. Maar goed dat zegt meer over jou dan over mij...
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 16:49 -
Ik weet niet waar je het haalt dat ik een persoonlijk oordeel over jouw geef, ik heb enkel in het algemeen gesproken en daarbij aan toegevoegd dat het niet hoeft om elkaars mening te delen.
Want zelfs al ben ik het niet met je eens, betekent dat niet dat ik je mening niet respecteer.
Reageer
avatar_Dore
05 Mei 2016 15:58
Als je zelf niet eens doorhebt wat je met je woordkeuze en zinsopbouw insinueert, dan heeft het ook geen zin om hier verder op in te gaan.
Reageer
avatar_alex3012
30 apr 2016 17:26 -
cc11 maar word het niet erg moeilijk dan om nog iets te kunnen kijken.
zoals vikings waar je het over heb klopt je kan niet roeien in een halve dag bijvb maar denk niet dat mensen naar een serie kijken waar ze een week aan het roeien zijn :D

met alle respect voor jou mening maar lijkt me wel moeilijk om dan een leuke serie te vinden, omdat elke serie ze fouten en blunders kent.
Reageer
avatar_CC11
30 apr 2016 19:28
Bijgewerkt op: 30 apr 2016 19:33
Nee Alex3012, helemaal niet.
Ik kijk gewoon anders dan de meeste mensen dat zullen doen maar verder heb ik er veel plezier van.
Meer zelfs, op den duur geeft het gewoon een extra dimensie aan het kijken.
Meestal voel ik dat er iets niet klopt en moet ik even terugspoelen of pauzeer ik zelfs om iets na te kijken/op te zoeken dat ik meen gezien te hebben.
Dat laatste doe ik trouwens ook regelmatig als er één of ander onderwerp aan bod komt waar ik niet helemaal van op de hoogte ben.
Noem het misschien een extra hobby, want zo leer ik regelmatig zaken bij die ik anders misschien nooit had geweten :-)

Ik ben recent begonnen met Battlestar Galactica (2004) te kijken, en na 2 seizoen te hebben gezien vind ik het echt een hele goeie serie maar dat neemt niet weg dat er grote en kleine foutjes inzitten.

Enkel als je de serie al gezien zou hebben moet je maar eens een kijkje nemen op de pagina van die serie naar wat ik daar allemaal op aan te merken heb.

Dat gaat van muziek uit o.a. Star Wars die ze gebruiken terwijl de eigen soundtrack volgens mij veel beter is tot zaken die eigenlijk zo onlogisch zijn dat het me verbaasde ze op te merken.

Toch komen de makers met bepaalde zaken die eigenlijk absoluut niet kunnen weg omdat de gemiddelde kijker ze waarschijnlijk niet ziet.

Ondanks dat ik ondertussen al een waslijstje bij elkaar heb van futiliteiten en zaken die verder niets afdoen aan de serie tot gewoonweg flaters heeft deze serie voorlopig een niet onaardige score van 8,5/10 en ik vermoed dat ze nog hoger zal zijn tegen de tijd dat ik met BG rond ben.

Een keerzijde, als ik dat tenminste zo kan noemen, is dat er van de 858 series die er nu in mijn profiel staan er geen enkele een 10 heeft als eindscore.
Iets dat ik ook niet direct zie gebeuren als ik eerlijk ben.
Maar ik houd dan ook helemaal geen rekening met (jeugd)herinneringen, idolen of wat iemand naast de serie die ik beoordeel eerder heeft gedaan of verwezenlijkt.
Reageer
avatar_antimidant
05 Mei 2016 12:37 -
Ik word moe en ben zeer verveeld van en door de -appels met peren vergelijkingen- van CC11.
Reageer
avatar_CC11
05 Mei 2016 13:01
Bijgewerkt op: 05 Mei 2016 17:13
Wat leuk, Calimero is ook weer van de partij ! :-)
Reageer
avatar_Dore
05 Mei 2016 16:01 - 05 Mei 2016 16:30
Het lijkt mij verstandig om niet meer te reageren op cc11. Hij zegt dat hij ieders mening respecteert, maar vind zichzelf de god onder de seriekijkers. Een discussie met hem is zinloos, dus voortaan gewoon negeren!!
Reageer
avatar_anonymous
05 Mei 2016 16:15
Helemaal mee eens
Reageer
avatar_alexanderleveld
06 Mei 2016 06:02 -
Ik vind het altijd lachwekkend dat er zoveel kijkers zijn die zo kritisch zijn op kritische kijkers. Dat is niet alleen hier, maar ook gebruikers die reageren op kritische reviews op allerlei sites. Verder heb ik helemaal niet het idee dat CC11 andere kijkers niet respecteert op andere meningen. Zoals hij zelf al zegt is hij gewoon een kritische kijker en slikt hij niet zomaar alles, wat het grootste gedeelte toch wel doet. Het voelt een beetje alsof jullie op je pik zijn getrapt door wat CC11 erover te melden heeft.

Verder vind ik discussie altijd goed en zo zie je maar dat Daredevil daarin goed doet.
Reageer
avatar_Dore
06 Mei 2016 16:55
Weer iemand die zelf zegt kritisch te zijn en vervolgens suggereert dat anderen dat niet zijn. Het gaat erom hoe je je mening onderbouwt. Elke keer zeggen dat je zelf kritisch bent, maakt je nog geen kritische kijker. Zeker niet als je suggereert dat anderen hier maar makke schapen zijn.
Reageer
Marvel's Daredevil