Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Uitzendschema The CW herfst 2015 - 2016

The CW heeft haar uitzendschema voor de herfst (fall season) bekend gemaakt. In hoofdletters staan de nieuwe series die in première gaan.

The CW is de kleinste van de vijf broadcastzenders en het valt, hoogstwaarschijnlijk, op dat de zender minder uren geprogrammeerd heeft dan de andere zenders. Dat komt omdat de zender veel minder uren te besteden heeft dan de andere broadcasters. The CW is ook in minder markten beschikbaar. Je zult daarom zien dat de kijkcijfers van deze zender (vaak) veel lager zijn dan die van de andere broadcasters.

The CW heeft in de herfst ruimte gemaakt voor een nieuwe serie, genaamd Crazy Ex-Girlfriend. Dit is een serie die oorspronkelijk bedoeld was voor Showtime en een half uur komedie was. Nu is het een uurlange komedie geworden, die flink aangepast moest worden voor broadcast. De serie wordt gecombineerd met Jane the Virgin en dat zijn zeker twee series die dezelfde doelgroep zouden kunnen aanspreken.

DC's Legends of Tomorrow, The 100, Containment en Beauty and the Beast zijn allemaal bestemd voor midseason.

Maandag
20.00 - 21.00 – CRAZY EX-GIRLFRIEND
21.00 - 22.00 – Jane The Virgin

Dinsdag
20.00 - 21.00 – The Flash
21.00 - 22.00 – iZombie

Woensdag
20.00 - 21.00 – Arrow
21.00 - 22.00 – Supernatural

Donderdag
20.00 - 21.00 – The Vampire Diaries
21.00 - 22.00 – The Originals

Vrijdag
20.00 - 21.00 – Reign
21.00 - 22.00 – America’s Next Top Model

Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca Bloom is een succesvolle, gedreven, en mogelijk gekke jonge vrouw die plotseling alles opgeeft in een wanhopige poging liefde en romantiek te vinden in West Covina, Californie (het is tenslotte maar twee uur verwijderd van het strand! Vier uur wanneer er file staat).

De cast: Rachel Bloom (Robot Chicken).

Video on youtube


Ondanks dat DC's Legends of Tomorrow en Containment pas in midseason debuteren, toch de trailers:

DC's Legends of Tomorrow
Wanneer helden alleen niet afdoende zijn, heeft de wereld legendes nodig. Na de toekomst gezien te hebben, een toekomst die hij wanhopig zal proberen tegen te houden, staat tijdreiziger Rip Hunter voor de taak een groep te formeren van zowel helden als schurken. Deze groep krijgt de taak een onstopbare dreiging het hoofd te bieden.

De cast: Victor Garber (The Flash), Brandon Routh (Arrow), Arthur Darvill (Doctor Who), Caity Lotz (Arrow), Ciarra Renee (Pippin), Franz Drameh (Edge of Tomorrow), Dominic Purcell (The Flash, Prison Break) en Wentworth Miller (The Flash, Prison Break).

Video on youtube


Containment
Wanneer een mysterieuze dodelijke epidemie uitbreekt in Atlanta, ontstaat er al snel een grote quarantaine-zone. Degenen die zich daarin bevinden zijn gedwongen om te vechten voor hun leven, terwijl de lokale politie en overheden daarbuiten wanhopig op zoek zijn naar een remedie. Degene die de vrede probeert te bewaren is politieagent Lex Carnahan; een agent die snel naam heeft gemaakt binnen de politie van Atlanta. Maar Lex's opdracht wordt nog moeilijker wanneer blijkt dat zijn vriendin Jana en zijn beste vriend Alex zich ook in de zone bevinden. Ook in quarantaine zijn de zeventienjarige Teresa, die acht maanden zwanger is en gescheiden is geraakt van haar vriend, Katie Frank, een lerares op een basisschool en haar klas en onderzoeker Dr. Victor Cannerts, de dokter die ervoor gezorgd heeft dat de zone er kwam en nu naarstig op zoek is naar een remedie. Buiten de zone probeert Dr. Sabine Lommers namens de overheid de epidemie binnen de perken te houden en zij probeert met behulp van Lex de zone te handhaven. Dit wordt extreem bemoeilijkt nu het vertrouwen van de bevolking begint af te nemen. En de bevolking heeft reden om achterdochtig te zijn, nu Leo, een journalist, op de hoogte is van een samenzwering. Gescheiden van hun naasten proberen de overlevenden te vechten tegen het virus, maar ook tegen isolatie, angst en de afbrokkeling van de gemeenschap om hen heen. Maar wanneer zij elkaars vertrouwen beginnen te verdienen, is er weer sprake van hoop en aan beide kanten van de quarantainezone zullen er vervolgens helden opstaan.

De cast: David Gyasi (Interstellar), Christina Moses (Starship: Apocalypse), Chris Wood (The Vampire Diaries), Kristen Gutoskie (Beaver Falls), Claudia Black (The Originals), George Young (Casualty), Hanna Mangan Lawrence (Spartacus: War of the Damned) en Trevor St. John (One Life to Live).

Video on youtube


Ga jij kijken naar Crazy Ex-Girlfiend? Kijken jullie al reikhalzend uit naar midseason? Containment ziet er haast uit als een serie van een kabelzender met hoge productiewaarden. Of ga jij voor DC's Legends of Tomorrow?
Vorige aflevering
Path to Paradise
Path to Paradise
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (16)

avatar_Inna1989
16 Mei 2015 17:11 -
Wel leuk dat de The Vampire Diaries en The Originals op dezelfde dag word uitgezonden.
Reageer
avatar_JanWillemK
16 Mei 2015 20:00
Het zou eerlijk gezegd eens tijd worden, ik heb nooit begrepen waarom ze dit gescheiden hielden..
Reageer
avatar_Inna1989
16 Mei 2015 20:01
Vind ik ook.
Reageer
avatar_JanWillemK
18 Mei 2015 12:39
Er is een (grote) kans dat er cross-overs zullen plaatsvinden. Misschien dat dit de voornaamste reden is dat ze besluiten om het op één avond uit te zenden.

Dit is echter niet bevestigd hoor dus het kan ook niet waar zijn, maar het klinkt wel logisch :P
Reageer
avatar_anonymous
18 Mei 2015 14:05
Kan je dan gewoon op Amerikaanse zenders ze volgen? Volgens mij als je ze download maakt het niet zo veel uit hoe laat ze uitgezonden worden, meer wanneer ze gepost worden.
Reageer
avatar_anonymous
18 Mei 2015 21:52
Het blijft gewoon hetzelfde, Olga. De dag erna kun je ze downloaden.
Reageer
avatar_JanWillemK
16 Mei 2015 21:11 -
Ik neem aan dat Containment dezelfde serie als Cordon (die eerder genoemd werd)? Zo ja, waarom de name change?
Zie: https://www.mijnserie.nl/the_messengers/nieuws/2785-the-cw-bestelt-drie-pilots-tot-series-cancelt-the-messengers/
Reageer
avatar_anonymous
16 Mei 2015 21:25
Ja, inderdaad. Ik denk om men niet te verwarren met de Belgische versie, want het is een remake van de Vlaamse serie van VTM. Ik vind het wel een verstandige keuze, op zich.
Reageer
avatar_JanWillemK
18 Mei 2015 12:42
Klinkt logisch inderdaad. Ik vond de naam Cordon wel wat hebben, maar Containment is wel wat duidelijker. Kan me goed voorstellen dat niet iedereen weet wat het betekent.
Reageer
avatar_silly74
17 Mei 2015 15:36 -
was t maar al zover hahahaha
Reageer
avatar_anonymous
17 Mei 2015 19:38 -
Dus als ik het goed begrijp krijg je de serie arrow, de serie The flash en deze nieuwe serie DC's Legends of Tomorrow?
Beetje te veel van het goede misschien?
Reageer
avatar_Nienkepiene
17 Mei 2015 20:01
Het lijkt mij inderdaad een beetje overdreven. De trailer geeft mij ook de indruk dat Legends of Tomorrow überhaupt een beetje too much is en wil
Reageer
avatar_jimmy_verwoert
18 Mei 2015 17:55
DC Legends of Tomorrow komt pas midseason dus ergens lente 2016, na de seizoenen van Arrow (S04) en The Flash (S02).
Reageer
avatar_anonymous
18 Mei 2015 20:48
Dus er komt geen arrow meer en flash?. of is dat een paar maanden stop. Om DC een seizoen te laten draaien, om daarna weer verder te gaan met arrow en flash?
Reageer
avatar_anonymous
18 Mei 2015 21:24
zeer slecht idee voor een serie waarin meerdere series worden gecombineerd. Verhaallijnen zijn niet meer te volgen. Waarom niet gewoon een nieuwe serie met de genoemde acteurs. Lijkt me wel een sterke cast, maar verzin gewoon een nieuw verhaal. Overigens ook wel een beetje te scifi voor mij....
Reageer
avatar_anonymous
18 Mei 2015 21:55
Arrow en The Flash zijn gewoon vanaf de herfst weer te zien. DC's Legends of Tomorrow gaat in midseason in première, dus januari/februari.
Reageer
Containment