Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Colony nu al vernieuwd door USA Network

Er zijn nog maar vier afleveringen uitgezonden van de sciencefiction dramaserie Colony, maar USA Network heeft nu al de tiendelige Carlton Cuse en Ryan Condal serie Colony vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen krijgt dertien afleveringen en zal in 2017 worden uitgezonden.

Colony speelt zich af in de nabije toekomst. De stad Los Angeles wordt bezet door een buitenaardse macht. Sommigen collaboreren met de vijand, terwijl anderen zich juist proberen te verzetten. Dit laatste heeft echter een hoge prijs. Centraal staat de voormalige FBI agent Will Bowman (Josh Holloway). Om zijn vrouw Katie (Sarah Wayne Callies) en de rest van hun familie te beschermen, besluit Will om te gaan samenwerken met de autoriteiten. Hij krijgt de opdracht om het snel groeiende verzet de kop in te drukken.

Gemiddeld keken er 1,27 miljoen mensen naar de eerste drie afleveringen waarvan de eerste aflevering op 15 december 2015 al online stond en op 14 januari 2016 officieel in première ging. De serie is door de critici met gemengde gevoelens ontvangen, maar over het algemeen neigt het commentaar meer naar positief. Over het algemeen luidt het commentaar van de critici als volgt: “Colony biedt een verhaal die boeiend genoeg is, met een paar schrikmomenten en is het over het algemeen zeer vermakelijke, al is het geheel niet erg origineel.”

Op 11 februari 2016 gaat de vijfde aflevering van start. De tiende en laatste aflevering van het eerste seizoen zal op 17 maart 2016 worden uitgezonden. Is het terecht dat Colony zo snel al een tweede seizoen heeft gekregen?

Vorige aflevering
What Goes Around
What Goes Around
03x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_hansmol
05 feb 2016 13:35 -
Jaaaaa, goeie serie !!! Logiese stap.
Reageer
avatar_anonymous
05 feb 2016 14:18 -
Ben nog niet echt overtuig. Heb er nu 2 gezien en kan niet zeggen dat het allemaal erg origineel overkomt. Een wereld die is aangevallen en sindsdien wordt geleid door aliens hebben we al in andere series gezien.
Reageer
avatar_ThomasNL92
05 feb 2016 14:59
Originaliteit moet je ook niet meer verwachten bij Hollywood. Zombies/Apocalypse/Aliens en dan nog dat rare marvel gedoe... Tsjah, kwaliteit is het niet meer :)
Reageer
avatar_ThomasNL92
05 feb 2016 14:57 -
Een beetje te vroeg om het te verlengen.... Heeft potentie, maar is er nog niet helemaal.
Reageer
avatar_frenkie
05 feb 2016 16:07 -
ja er mag van mij een 2de serie komen. spannende serie
Reageer
avatar_Selphya
06 feb 2016 16:22 -
Vond het na 3 episodes niet heel spannend om meteen uit te kijken naar een tweede seizoen! Heb er nog steeds een beetje moeite mee goed in het verhaal te vallen
Reageer
avatar_razorlord
26 maa 2016 01:28 -
Toffe Serie!!

en iedereen die zeurt over origineel...helemaal niet nodig...dan ben je nsel klaar met nieuwe series want zon beetje alles is al eens gemaakt. Daarnaast ken ik geen series waarbij aliens mensen houden in colonies..

wat is er gebeurd met de mensen buiten de colonies...en wie zijn de aliens..serie kan alle kanten op..toppie
Reageer
Colony