Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Net5 zendt American Crime Story: The O.J. Simpson Trail uit

Net5 zendt vanaf maandag 28 maart de nieuwe dramaserie American Crime Story: The O.J. Simpson Trial uit. Deze serie, die momenteel met veel succes in Amerika loopt, draait om de waargebeurde rechtszaak tegen de American football-legende O.J. Simpson, die werd beschuldigd van een dubbele moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ronald Goldman.

American Crime Story: The O.J. Simpson Trail neemt de kijker mee in de O.J. Simpson-rechtszaak en de onverbiddelijke strijd tussen de twee teams. Aan de ene kant staat Justitie met de overtuiging dat de topsporter schuldig is, aan de andere kant het ‘dreamteam’ van Simpson dat alles doet voor vrijspraak. Heel Amerika wordt tijdens het proces in tweeën gedeeld en de geschiedenis van de politie met de Afro-Amerikaanse gemeenschap komt opnieuw naar boven.

O.J. Simpson wordt gespeeld door Cuba Gooding Jr. Zijn juridische dreamteam bestaat uit onder anderen Robert Shapiro (John Travolta), Robert Kardashian (gespeeld door David Schwimmer), Johnnie Cochran (Courtney B. Vance) en F. Lee Baily (Nathan Lane). In het team van Justitie zitten onder anderen Marcia Clarke (Sarah Paulson) en haar rechterhand Bill Hodgman (Christian Clemenson).

Begin februari kluisterde de start van American Crime Story: The O.J. Simpson Trial in Amerika maar liefst 12 miljoen kijkers aan de buis. Ook door kenners wordt de serie goed ontvangen, zo gaven Entertainment Weekly en The New York Times lovende kritieken.
Vorige aflevering
The Wilderness
The Wilderness
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
14 feb 2016 06:39 -
ECHT GEWELDIG!!!
Reageer
avatar_WinterSoldier15
17 feb 2016 17:20 -
Weet iemand hoelaat het op tv komt, want nu is er maandag net5 half negen ook een geweldige serie
Reageer
avatar_Mandy1966
18 feb 2016 08:36
Om 21.30 uur wordt deze serie in dubbele afleveringen uitgezonden voor 5 weken lang.
Reageer
avatar_WinterSoldier15
18 feb 2016 10:29
Okey thx.
Reageer
American Crime Story